Hvordan bygger jeg en frittstående garasje i byen San Diego?

Hvordan bygger jeg en frittstående garasje i byen San Diego? 

1.

Kontroller San Diego zoning lover. Før du tilbringer tid og penger på byggeplaner, bør du vurdere byens online soneringskort for å bekrefte at en frittliggende garasje er tillatt på eiendommen din. Hvis du er i tvil, ta kontakt med San Diego Development Services Office direkte. Du bestemmer hvor stor en bygning skal vurdere.

2.

Forbered detaljerte byggeplaner. For å søke om byggetillatelse må du gi byen en trukket plan av prosjektet ditt som viser konstruksjonsdetaljer fra innsiden og utsiden, toppen og alle fire sider av bygningen. Dimensjoner på tak, gulv og yttervegg skal være nøyaktig avbildet, inkludert antall og type dører og vinduer. samt elektrisitets- og rørleggingsskjemaer.

Søk etter alle nødvendige tillatelser. Antallet og typen byggetillatelser du trenger vil avhenge av dine frittstående garasjeplaner. Bygninger med elektrisitet og VVS vil kreve ytterligere lisensiering. F ees forfaller ved utstedelse av tillatelse.

4.

Bestem hvem som skal gjøre arbeidet. En utenforentreprenør er ikke påkrevet for byggarbeid utført i San Diego. Personer som planlegger å bygge alene, med innleid hjelp, må kjøpe arbeidstakerens erstatningsforsikring. Hvis ingen skal betales for å hjelpe med prosjektet, må eiendomsindehaveren sertifisere den hensikten ved å fullføre byens 'Owner' Builder erklæring. ' Hvis en privat entreprenør er ansatt for jobben, må all nødvendig ansettelses- og forretningsinformasjon være tilgjengelig for statens gjennomgang.

5.

Planlegg alle nødvendige inspeksjoner. konstruksjon vil kreve bybesiktning før du kan gå videre til neste del av prosjektet. Veggvegger, elektrisitet og VVS har alle spesielle krav enn det som ikke kan overføres i løpet av byggeprosessen. Endelig inspeksjon av den nye bygningen er nødvendig før det kan bli i bruk.

6.

Følg alle byggeplaner som sendt. Hvis det er store endringer i det frittliggende garasjeprosjektet, må byen informeres før endringene gjennomføres. betydelige uautoriserte endringer i byggeplanene vil ugyldiggjøre byggetillatelsen og plassere prosjektet ut av samsvar med bystandardene.Spørsmål til Development Services Office of the City of San Diego kan besvares på telefon (619) 446-5000.

Tips s og advarsler

 • Hvis du trenger hjelp med å lage trukket planer og foretrekker å ikke ansette en profesjonell designer, har San Diego Development Services Office standardplaner tilgjengelig for frittstående garasjeprosjekter.
 • < li> De tekniske kravene til tillatelse og soneringsoverensstemmelse er eierens ansvar. Hvis du ansetter en privat entreprenør, må du være sikker på at selskapet har en aktiv statlig lisens. Kommuniser med byggmesteren regelmessig om konstruksjonsfremgang og inspeksjoner. Byen San Diego Development Services Office tilbyr detaljert, brukervennlig nettbasert informasjon for villaeiere som planlegger å renovere eller legge til nye bygninger på eiendommen deres. Personer som er nye på byggeprosessen, vil finne all den informasjonen de trenger for å ta informerte beslutninger om å bygge en frittstående garasje i byen. Gjennomgående gjennomgang av disse retningslinjene vil hjelpe både erfarne og uerfarne byggere å utvikle og opprettholde et positivt samarbeid med byen gjennom alle faser av prosjektet.

  Andre artikkelen

  Bambus Vs. Hard Wood
  Hvordan bygge en over bakken dekk
  Peis Sett inn monteringsanvisning
  DIY Spot Weld
  Brick Finer Failure
  Installasjonsveiledning for loftsstiger
  Kjøkken Remodeling sjekkliste
  Hvordan bruker du en tellerbit?
  Passiv solvarmeinformasjon
  Den beste måten å forsegle et tregulv
  Hvordan Justere Blade på Håndverk Bandsaw
  Hva er meningen med Sikkens?
  DIY Laminat Wood
  Slik måler du vanntrykk hjemme
  Hvordan bygge alkovehyller
  DIY Klar Mix Betong
  Slik installerer du keramisk flis over kork
  Hvordan å beregne spindel spacing
  DIY Epoxy Paint
  Informasjon om Sanding Betong