Hvordan Finne En Keramisk Teglvegg

Hvordan Finne En Keramisk Teglvegg 

1.

Sett inn en hakkede trowel i forblandet, sementbasert mørtel som tinnsett. Spred et tynt lag av mørtel langs kanten av flislagte veggen der bullnosefliser vil gå. De beste stedene for bullnose fliser, som har en buet kant på den ene siden, er på toppen av veggen, bunnen av veggen og hvor som helst den keramiske flisen stopper midt på veggen.

2

Plasser en stiftflis i sementet, med den avrundede siden vendt bort fra de andre fliser. Trykk på flisen med fingrene for å sikre den til mørtel. Fortsett å installere de gjenværende tennplaten til hele toppen, bunnen og eventuelt siden av veggen er ferdig. La flisene tørke over natten slik at de holder seg ordentlig til veggen.

3.

Sett inn en fugemasse i et badekar av premixed fliser. Skru opp litt fugemasse og tørk den på veggen, ved hjelp av flottøren. Bruk flyten til å tvinge fugemassen inn i mellomrom mellom hver flis. Legg til mer fugemasse inntil linjene mellom hver flis er fylt.

4.

Tørk overflaten med en fuktig svamp for å fjerne fugemasse. Skyll svampen ofte når du tørker for å fjerne fugemasse.

5.

Legg et fugemasse på en av de vertikale fugemasselinjer og trekk den langs lengden på fugemasse linje for å lage et lite inntrykk. Gjenta prosessen med alle de resterende vertikale fugemasse linjene og bruk fugemasseverktøyet på de horisontale fugemasse linjene også. La veggen tørke helt i minst 24 til 48 timer.

Keramiske fliser er allsidige byggematerialer som brukes til gulv, vegger, ryggplater og benkeplater. De er tilgjengelige i mange størrelser og former, og kan kjøpes enkeltvis eller på store meshplater. Etter at keramiske fliser er plassert på ønsket overflate, for eksempel en vegg, må de være ordentlig ferdig. Etterbehandling av en keramisk fliservegg gir et profesjonelt utseende.

Andre artikkelen

Forskjellen mellom isolasjonsrull og batt
Hvordan kurere logger for en logg hjemme
Stil av baderom
Hvordan forsegle en dampbarriere
Slik installerer du stolen støping
Hvordan henge gips på betong
Installere Radiant Gulvvarmeplate på Slab
Katedral takbelysning alternativer
Instruksjoner for installasjon av porselenstein
Hvordan bruker du en tellerbit?
Hvordan lage en keramisk dusjkabinett
Hvordan Stain u0026 Larn Red Oak
Veggisolasjonsalternativer for kjelleren
Hvordan reparere en hengslet dusjdør
Hvordan bygge en flat takhytte
Slik bytter du en utendørs tappekran
Hvordan bygge et nytt skap
Solenergi Bekymringer
Slik løser du gammelt betong
Hva er OSB Wood?