Gulvstifter vs. Gulvspiker

Gulvstifter vs. Gulvspiker 

Nailer Facts

Manuelle gulvspikere er eldre og krever mer kraft fra brukeren. De har ingen kompressor eller luftslange for å gi dem strøm. Pneumatiske gulvspikere er moderne og utstyrt med kompressor, men krever fortsatt at brukeren slår på førerens hode for å sette spikeren riktig inn. Gulvspikere kalles også noen ganger gulvbeleggspiker fordi neglene ofte refereres til som klipper.

Nailer-funksjoner

Pnuematiske gulvbeltepistoler bruker en kompressor som strømkilde for å drive klossene i gulvet. Faktiske trykkinnstillinger varierer avhengig av hvilken type gulv som installeres, ifølge WoodsTheBest.com. Tett skog som brasiliansk kirsebær krever for eksempel høyere lufttrykk enn andre typer tre. Fordi tykkere skoger krever lengre nagler, vil 2-tommers gulvklemmer trenge mer luft enn kortere klipper.

Stiftfakta Manuelle stifter er fortsatt tilgjengelige, men brukes sjelden i byggebransjen. I stedet brukes pneumatiske gulvstifter, også kalt stiftpistoler, til å feste parkettgulv til tregulvet. Stiftpistolen driver stiftene inn i treplankens tunge ved hjelp av en luftkompressor.

Stifteregenskaper

Bostitch MIIFS pneumatiske gulvstabler er en av de mest populære stiftere på markedet. Det er høyhastighet med en bred base, og gir 420 kilo drivkraft. Den opererer på 60 til 100 pounds per kvadrat tommer.

Betraktninger

Folk bør bli kjent med utstyret deres godt før de begynner å installere nye hardvedgulv-installasjonsjobber. For mye press utøves av gulvspiker eller gulvstifter kan skade gulvet, og for lite trykk kan ikke sette klossene og stifter riktig, ifølge WoodsTheBest.com. Feilaktig sømmer eller stifter forhindrer neste brett på å installere tett til naboen, og ødelegge hele jobben. Både gulvspiker og stiftemaskin er viktige verktøy som brukes til å installere tregulv og undergulv. Gulvspikere bruker negler og kommer i to hovedtyper, manuell og pneumatisk. Gulvstifter bruker stiftemaskiner i stedet for negler, og kommer vanligvis med et hengekøye, som brukes til å aktivere verktøyet, og kjører av en kompressor som driver stifterne i gulvet.

Andre artikkelen

Hvordan bygge din egen bar i kjelleren din
DIY Loftet Gulv
Bullnose Granitt Edging
Hjemmelaget DIY Solar Air Heater
Fatfat DIY
DIY Countertop Kontakt Cement
Slik fjerner du tunge og groove gulv
Liste over grønne byggprodukter
Hvordan legge travertin gulvfliser
Granitt benkeplater Vs. Cultured Marble
Tips om gulvutjevning
Hvordan legge til Wainscoting til skap dører
Hvordan kutter jeg hjørner med en miter hjørner som ser på?
Slik retter du en betongplate som ble høstet uten en dampbarriere
Hvordan å reparere et murstein hus
Hvordan bygge en Woodstove Block Chimney
Hvordan bygge garasje veggen skap
Hva gjør en pneumatisk lufthammer?
Ulemper ved bruk av solenergi
DIY: Keramiske gulvfliser