Slik kobler du en takvifte til en eksisterende utgangstråd

Slik kobler du en takvifte til en eksisterende utgangstråd 

1.

Klipp strømmen i kretsboksen og sørg for at den er slått av. Sett stigen under den eksisterende takmonteringen og klatre til den.

2. < / p>

Fjern skruene som holder den eksisterende armaturen med en skrutrekker, trekk armaturene og koble fra ledningene for å få det gratis. Generelt må du unravel et lag med elektrisk tape og skru deretter av skruenøtter. Legg ledningene hengende fra el-boksen.

3.

Hold monteringsbraketten fra takmonteringssettet til el-boksen, og fest opp skruehullene. Fest braketten med skruene som er gitt i viftesettet og en skrutrekker. Trekk ledningene ned gjennom midten av braketten.

4.

Sett viften sammen på gulvet, følg instruksjonene i settet og monter alle deler unntatt bladene. Viften befinner seg oppover stigen. Sett den på toppen av stigen, så nær el-boksen som du kan få den, slik at du kan koble ledningen. Noen vifteutstyr er utformet slik at du midlertidig kan henge viftehuset fra en krok på braketten mens du kobler den.

5.

Koble den svarte ledningen fra vifteenheten til den svarte ledningen fra el-boksen og den hvite ledningen til den hvite ledningen. Koble dem til trådmutrene dine. Fest sammenkoblingene i elektrisk tape.

6.

Vri den bare kobberjordledningen fra el-boksen til den grønne jordingsskruen i vifteenheten, Bruk hendene dine.

7.

Monter vifteenheten i braketten ved å bruke skrutrekkeren og de medfølgende monteringsskruene. Fest takvifterbladene som beskrevet i settet. Slå på strømmen på.

Tilkobling av takvifte til en eksisterende krets ligner på noen andre elektriske armaturer, bortsett fra at vifte og vekt av viften gir litt arbeid. De fleste viftesettene leveres med monteringsbeslag som passer på vanlige takbokser, og så er viften montert på braketten. Elektrisk boksen må være ordentlig festet til en takbjelke. Hvis du kan flytte den elektriske boksen i det hele tatt, stopp prosjektet og få en entreprenør sjekke den.

Andre artikkelen

DIY Floor Tile Removal
Ny Konstruksjon Rengjøring Sjekkliste
Hvordan å glassfiber en boks
Hvordan bygge en fliser dusjpanel
Slik installerer du Press u0026 Stick Tile
Hvordan Kutte Finér Kryssfiner
Verktøy for kutting av gips
Fatfat DIY
DIY Solar Panel Construction
Slik dekker du betongstrinn med tre
Komponenter av solvarmer
Slik henter du en betongplate for en stangbørste
Slik bruker du en våt flisekutter
Hvordan legge fliser på en kryssfiner undergulv
Hvordan kutte en Stucco-vegg
Hvordan reparere dørfiner
Små baderomslayout ideer
Enkle veibeskrivelser for å bygge et skurfelt
Hvordan å forsegle veggen fliser
Slik feilsøker du en Senco Nail Gun