Informasjon om hvordan man bygger et lite telt tak til veranda

Informasjon om hvordan man bygger et lite telt tak til veranda 

1.

Skiss et tak for verandaområdet som vil skrå nedover fra en yttervegg ved 30 grader eller mer. Design taket slik at det passer til resten av hjemmets tak når det gjelder helvetesild, rynkematerialer og downspouts til skjørt av regn. Bruk grafpapir til å trekke sluttproduktet på skala. Tillat at et kvadrat av grafpapir representerer 6 tommer av ekte plass.

2. Kutte 2-å-8-tommers brett for å bygge takets ramme med en sirkelsag. Monter taktakene ca 24 tommer fra hverandre, slik at du får 18 tommer overheng utover verandaen. Klipp verandaen etter materialer som støtter taket fra 8-by-8-tommers innleggsmateriale. Fest verandaen til treverket av huset ved å bruke 4-tommers rustfritt stål negler for først å feste verandaen innramming. Følg opp med 4-tommers rustfritt stålskruer for å stramme rammen ytterligere.

3.

Klipp ut og # xBE; Klem endene med kryssfiner også. Hammer 4-tommers rustfritt stål negler inn i takstengene for å sikre påkjenningen. Monter tjærepapir over takflaten og dekk med asfalt helvetesild som passer til resten av huset.

4.

Kjør ledninger for lysarmaturer før du legger på undersiden av verandaen. Skjul ledninger i rør som du kjører sammen med takter eller nedre verandaen. Sett inn et bevegelsessensorlampe hvis du vil legge til sikkerhetsfunksjoner.

5.

Boks i slutten av rafter-områder og soffit-områder med u0026 # xBE; -inch kryssfiner. Mal eller flekk alle eksponerte treområder på verandaen før du legger rygg og dør som passer til resten av huset. Legg til undersiden av verandaen med kryssfinérbekledning hvis du vil se verandaen undersiden fra de viktigste boarealene.

Tips og advarsler

 • Konstruer et lite tak uten støtte kolonner, hvis du foretrekker det. I denne typen byggestruktur, bolt verandaen til innramming av huset. Bruk maskinvare som er spesielt laget for å støtte takets tykkelse, siden skruer og negler ikke vil holde et veranda tak over tid.
 • Ikke stole på bare å sikre et veranda tak til murstein, betong eller utvendig sidespor hvilken som helst type. Pass på at maskinvaren passer godt inn i trebjelker inne i huset som ligger under noen type sidespor. Hvis et veranda tak alltid falt, kan det lett skade (eller drepe) noen.
 • Et lett skrå veranda tak hjelper med å bære regn og snø vekk fra taket. Ved å bygge et skråtak vil vannet bevege seg bort fra husets utvendige vegger. Å bygge taket krever grunnleggende tømmer og takmaterialer. Se gjennom en profesjonell plan for å undersøke komponentdelene i et veranda tak før du begynner å bygge. En god design vil hjelpe verandaen tilfører verdien til huset.

  Andre artikkelen

  Marble Gulv Tips
  Energifaktor på vannvarmere
  Hva er Gips Wallboard?
  Hjemmelaget elektrisk vindmølle deler
  Slik kanter benkeplater
  Tile Grouts og Typer av seler
  Slik identifiserer du en betongsag
  DIY: Slik installerer du glidende glassdører
  Badekar Tile Design Ideas
  Billige gjør-det-selv ideer for bad remodeling
  Kostnaden for et konvensjonelt bygget hjem Vs. et Eco Home
  Hvordan kutte duct arbeid med en Sabersag
  Workshop Shelving Ideas
  Typer av gjerde for rancher
  Vinyl Vs. Lap Siding
  DIY polerte gulvplater
  Hvordan lage en Homestead
  Hvordan bygge en gass smeltebrenner
  Slik fjerner du overflødig grout etter grouting Tile Work
  Hvordan å refinfinere tre sidespor