Hvordan montere granitt benkeplater

Hvordan montere granitt benkeplater 

1.

Rengjør kanten på telleren hvor benken skal installeres, ved hjelp av en rengjøringsmiddel og en trag. Fjern eventuelt sagsmuss, eller annet rusk som kan ha avgjort under kjøkkenarbeid. Dette støvet kan forstyrre bindingen mellom granitt og klebemiddel.

2.

Påfør silikonlakk lim på alle kanter granitten vil berøre. Dette inkluderer opp mot vegger, samt kantene på kabinettet. Klem en liten mengde lim ut i en tynn linje hver 18 tommer. Bruk av for mye lim kan føre til at det migrerer ut under vekten av steinen.

3.

Løft granittplaten på siden, så den bæres vertikalt. Alltid transport og lagre granitt i denne posisjonen for å unngå sprekker. Bær platen til telleren i denne metoden og skru den horisontalt på samme måte som du løfter den på plass. Sett platen på skapene og skift den på plass mot veggene og skapene.

4.

Fyll sømene mellom to granittplater som møter hverandre med epoxy. Bruk en tømmerpinne til å skyve epoksen mellom de to platene og skrap av overflaten slik at en jevn overflate er igjen.

Granitt benkeplater brukes i mange kjøkkendesigner. Granitt kan gi en slank og slitesterk teller for mange arbeidsplasser og varer i årevis. Når du monterer en granitt benkeplate, må du sørge for at du bærer steinen på riktig måte, siden det tunge materialet kan sprekke før det endelig er montert på plass og støttet av skapene.

Andre artikkelen

Egenskaper av Maraging Steel
Hvordan stripe Paint Off av skap dører
Typer Utvendig Stucco
Ideer for Back Splash med Volga Blue Granite
Slik beregner du soloutgang
Tile Vs. Kompositt tregulv
Slik installerer du en badekarplate
Slik endrer du en rustfritt stål vaskefarge
Stoff mykner i bakgrunnsbilde fjerning
Kjøkkenoppsettalternativer
Dørknottdeler
Slik installerer du trusser
Hvordan kurere logger for en logg hjemme
Gipsinstallasjonssikkerhet
Hvordan virker en pneumatisk stiftpistol?
Hvordan Dye Hjem Teppe
Hvordan Kutte Plast Laminat til en benkeplate
Ideer for å organisere et barns rom
Hvordan fjerne asbest i Rhode Island
Verktøy for forming Cement