Hvordan bygge en kjeller tilgang

Hvordan bygge en kjeller tilgang 

1.

Mål nøyaktig plass hvor døren eller dørene skal installeres. Bruk kritt til å markere den nøyaktige åpningen på både interiøret og utsiden av huset. Lei en elektrisk betongså for å kutte ut murverkdelen av blokker eller murstein. Kutt fra indre og utvendige sider; sågbladet vil ikke kutte gjennom begge deler fra en retning.

2. Bruk en hammer og meisel til å forsiktig knyke ut kantkanten, noe som vil være litt tøff. Kjøp en betongbjelke (støttebjelke) for å passe over toppen av døråpningen eller konstruere en trebjelke. Installer denne støtten ved hjelp av en erfaren betongmason, siden det er en del av veggen infrastrukturen som bokstavelig talt holder opp huset ditt.

3.

Kjøpe en dørkarm og trim ut dørrommet. Sett inn glassfiberisolasjon i de ujevne mellomrommene mellom døråpningstykkene og de omkringliggende glassblokkene. Skjær terskelmateriale for å passe til døråpningens nederste del. Spik terskelen på plass med 4-tommers betongspiker. Koble kantene på dørflatene før du henger den faktiske døren eller doble dører.

4.

Kjør elektriske ledninger fra kjellerbryteren eller fra et uttak til utsiden av døren. . Installer en eksternt lysarmatur og vendebryter inne i døren. Plasser en bevegelsesdetektorlys på utsiden av døren for å motvirke uønskede besøkende etter mørkets bruk.

5.

Bruk tømmerverktøyets nivelleringsverktøy for å henge døren. Plasser nivelleringsenheten på forsiden, toppen og sidene av døren for å sikre at boblen treffer midten av nivåets merke. Monter døren ved hjelp av tunge hengsler, siden kjellerdøren ofte blir grovere enn en standard inngangsdør.

Tips og advarsler

 • Bruk 2 x 6 tømmerbrett for å lage en boksramme for å hente en liten veranda utenfor døren. Kjør staver utenfor rammen for å holde boksen sikker. Lei en konkret leverandør for å ta med betong eller bland flere poser selv for å hente inn i esken. Glatt overflatene med en trowel og la betongen tørke i 24 timer. Ta av treverket.
 • Slå aldri låseblokker eller betongvegger med en sledehammere for å lage en dør eller en vinduåpning. Bruk en betongsag til å kutte åpningen og avslutte ved å forsiktig skli ut kantene med en hammer og meisel for å skape tilgang. En kjellervegg kan enkelt sprekke over flere blokker eller en stor seksjon hvis du bruker en sledehammer utilstrekkelig.
 • Konstruksjon av en dør for å gi utvendig tilgang til kjeller vil kreve fjerning av eksisterende blokker eller betong. Å skape slik tilgang vil imidlertid gjøre det lettere for deg å ta varer inn og ut av huset eller kjelleren. Du kan installere en kjøredør med standard størrelse, doble dører eller en skyvedør. Hvis det ikke er noe grus eller verftområde som blokkerer tilgangsveggen, blir jobben din mye enklere. Ellers må du kanskje konstruere et trapphus for å nå veggen til den nye døren.

  Andre artikkelen

  Slik legger du til en flat dør
  Hvordan klippe Wainscoting å passe
  Slik fliser du en uteplass
  Måter å isolere et loft
  Elektriske tresnittverktøy
  Slik borer du gjennom glasserte porselenfliser
  Slik installerer du en trefabrikert gulv
  Asfaltmalingsideer
  Hvordan sette et gjerde på en Sears Bordsag
  Slik monterer du veggbraketter
  Hvordan bygger jeg en vedlagt carport fra en blokkbygning?
  Slik måler du Bad Vanity Lighting
  Hvordan bygge et sunt hus
  Slik installerer du Baseboard Molding
  DIY Isolerende et loft
  Hvordan designe inngangsdører
  Fjerning av et stripped Hex Bolt Head
  Slik installerer du Marble Fliser på en Peis Surround
  Slik fjerner du en sagblad
  Slik fjerner du vinylfliser fra tregulv