Hvordan bygge en gass smeltebrenner

Hvordan bygge en gass smeltebrenner 

1.

Klipp de 3 tommer av 1 u0026 frac12; -inch schedule 40 pipe i en halv med en hacksaw eller båndsaw som resulterer i to 1 + frac12; -inke rørstykker.

2 .

Fest 3/4-tommers til 1 u0026 frac12; -inch reduksjonen til 9 tommer 3/4 tommers skjema 40 rør gjenget i den ene enden ved hjelp av to rørnøkler eller sikring av røret i en skrue Stram reduksjonsmidlet med en rørnøkkel. Trekk av 1 u0026 frac12; -inch stykket 1 u0026 frac12; -inch schedule 40 rør inn i reduksjonsmidlet og stram med rørnøkkel.

3.

Lag braketten i en L-form fra 1/8-tommers bar lager. Sveis den ene enden til den ikke-gjengede enden av rørledningen 1 for å fullføre brennerkabinettet.

4.

Gjør det 1/4 tommers nasjonale rør tråden til venstre brennslangsadapter til den ene enden av 1/4-tommers kulventil. Deretter tråkker 90-graders 1/4-tommers til 1/8-tommers nasjonal rørtråd inn i den andre enden av 1/4-tommers kulventil. Trekk til alle beslag med rørsnøkkel.

5.

Trekk 3-tommers lang 1/8-tommers skjema 40 rørnippel i 90-graders 1/4-tommer til 1 / 8-tommers nasjonal rørtråd og stram med rørnøkkel.

6.

Sett inn 1/4-tommers diameter, 0,040 tommers innerdiameter den innvendige siden av 1/8-tommers røret til 1/4 tommers rørkomprimeringsfitting, og stram på den 'fra kvinnelige til' fra den mannlige adapteren ved hjelp av rørnøkkelene. Trekk adapteren på 3-tommers lang 1/8-tommers skjema 40 rørnippel og stram med rørnøkler for å fullføre drivstoffdysen.

7.

Sett inn drivstoffdysen i huset opp til nivået av trådene på 3-tommers lang 1/8-tommers skjema 40 rørnippel. Sveis boligbraketten til 3-tommers lang 1/8-tommers skjema 40 rørnippel i den ferdige drivstoffdysen. Pass på at du må sørge for at brennstoffmunnstykket er sentrert inne i huset, og at du har lik avstand hele vei rundt dysen for tilstrekkelig lufttanking.

Sveis fullført brenner til eksisterende forgjøre slik at husets ende kan fordype seg til det termiske materialet i smeden ca. 1 tommer.

9.

Fest gassregulatoren og slangene til brenneren for å forsyne en gasskilde til brennerenheten.

Tips og advarsler

 • Arealforholdet eller minimumventilen for smeden i forhold til brenneren er omtrent syv til en ( område til område).
 • Denne brenneren i sveiset konfigurasjon over har ingen luftjustering eller justering av dysedybde. Hjemmelagde brennere er ikke bygget akkurat like. De kan ikke fungere som fabrikkfremstillede.
 • Pass på at alle beslag er strammet ordentlig for å sikre at det ikke oppstår gasslekkasje. Å teste dem med såpevann er en måte å se små gasslekkasjer.
 • Flertallet av gass smelter drives av naturgass eller propan. Typen og størrelsen på en smidighet bestemmer størrelsen og antall brennere som den skulle ha til å oppnå de høye temperaturene som trengs for slike aktiviteter som smeltsveising. Eldre gass smirer og brukte smøremidler må kanskje ha brennerne reparert eller erstattet. Evnen til å bygge en smi brenner kan redde smedens penger og hodepine av lange nedtider som følger med behovet for å ha smi reparert utenfor smeden.

  Andre artikkelen

  Kjøkken Oppsett Tips
  Innrammet Vs. Frameless Dusj Dører
  Tips om gulvutjevning
  Hvordan legge Engineered Hardwood Floors
  Maskinutklippsverktøy
  Slik oppdaterer du en peishjerte
  Hvordan forbedre betongstrinnene
  Tradisjonell peis surrounds
  Slik installerer du sementbord på kjellergulv
  Cork Floor Lifespan
  Hvordan bygge et bord så Rip gjerde
  Slik installerer du Adhesive Tiles
  Verktøy for å lage en dør
  Dekoreringsideer for en diagonal peis
  Hvordan bruke fliser utenfor
  Slik bytter du en chuck i en håndborer
  Slik Remodel Kitchen Cabinetry
  Slik slår du på solpaneler for å drive et hjem
  Hva brukes Wood Cedar Shingles for?
  Hvordan male en epoxy gulv