Bruker til en flensbolt

Bruker til en flensbolt  I tråd med navnet deres har flensboltene en flens eller skjørt som strekker seg utad fra bolthodet 360 grader. Denne flensen bidrar til å fordele boltens styrke over en større overflate. Det fungerer på samme måte som en kombinasjon av en vanlig bolt, parret med en vaskemaskin. Flensbolter kan komme i en rekke materialer, inkludert sinkkromat eller kadmiumbelagte bolter, anodisert aluminium eller rustfritt stål. Når du vet hva en flensbolt er, kan du bli overrasket over å lære hvor raskt du kan begynne å gjenkjenne flensbolter i et bredt spekter av vanlige applikasjoner. I hovedsak hvor du normalt bruker en bolt med en vaskemaskin , kan du erstatte en enkelt flensbolt.

Automotive Applications

Flensbolten er mye brukt til automotive applikasjoner. Den forbedrede styrken til et enhetlig feste, sammenlignet med en separat bolt og vaskemaskin, fungerer godt for kravene av bilforbindelser. For eksempel bruker en bilens avtrekksenhet flere flensbolter i forbindelse med fjærer. Avhengig av den spesifikke bruken av bilen, finnes en rekke skruestørrelser og lengder, alt fra bredder på M3 (1/8 tommer) til M16 (9/16 tommer) og lengder hvor som helst mellom 3/16 tommer og 12 tommer.

Hard-to-Reach-programmer

Når du skal jobbe på en mørk, trang eller vanskelig sted, må du spare frustrasjon og tid ved å minimere antall materialer og verktøy. Hvis du for eksempel installerer en annen etasjers dekk og trenger å binde dekkstøttene fra en stige, kan du bruke flensbolter for å unngå å måtte håndtere små skiver i tillegg til verktøyene dine og andre materialer. På samme måte, hvis du monterer barnets sving sett eller lekeplass, og du må nå til barnestørrelser for å fullføre snekkerarbeidet, vil du eliminere risikoen for å miste små skiver - en kvelningsfare - i barnas lekeområde.

Søknader for lang Flensbolter

Flensboltene kommer i et bredt spekter av stiler og lengder, inkludert ekstra lange flensbolter. sed for industrielle applikasjoner, gir en ekstremt lang flensbolt en aksel av nødvendig lengde uten at du må finne en eksepsjonelt stor vaskemaskin for å passe den også. Lange flensbolter kan måle opptil 30 tommer, noe som gjør dem ideelle for store mekaniske applikasjoner, for eksempel overstørrelsesbiler, oljerigger, store skip, energiplanter eller produksjonsanlegg. Som med flangebolter med vanlig størrelse, kan du velge mellom 12-punkts eller heksestørrelser og et utvalg av akseldiameter. For spesielle bruksområder kan spesielle boltprodusenter produsere lange flensbolter til dine spesifikasjoner, oppfylle American National Standards Institute (ANSI) eller Deutsches Institut für Normung standards (European DIN).

Andre artikkelen

CCD-støvfjerning
EPA WaterSense-sertifisering
Gulvmaling Slipingstips
Home Insulation Regulations
Vinyl Siding Spesifikasjoner
Hvordan bygge en veranda på et tohistoriehus
Cavity Wall Insulation Tools
Hvordan bygge en dormer på et hus
Lap Siding Installasjonsverktøy
Slik bruker du en Starrett Micrometer
Slik setter du keramisk flis på Luan
Undergulvskrav for steinfliser
Bench Grinder Instruksjoner
Klippe Keramisk Tile Med Håndverktøy
Hvordan å klare tørrvegg med metall hjørner
Workshop Shelving Ideas
Kobberrørfakta
Kranhåndtak Typer
Slik legger du på Skirting Board
Laminatgulvmaterialer