Betydningen av husrammer

Betydningen av husrammer 

Struktur

De tynne tre- eller metalltappene og bjelkene gir strukturen til huset. Tappene og bjelkene, som er plassert mellom 12 og 18 tommer på midten, er sidestøt med skede for å gi et sterkt skjelett for huset. Det overflødige systemet med tapper og bjelker sikrer også en sikker struktur i tilfelle mindre strukturelle feil eller feil.

Partisjonering

Innrammede vegger, gulv og tak innplater også mellomrom for ulike bruksområder. Partisjonering kan gi et nesten uendelig antall romkonfigurasjoner inne i et mellomrom. Skillevegger er ikke typisk bærende elementer, men de strukturelle knastene og bjelkene kan gi bærende funksjoner, om nødvendig.

Armatur

Den gjentatte tre- eller metallrammens struktur gir en armatur som andre systemer kan bygge på. Elektrisk kabling i bolig krever innramming for å forankre elektriske brytere, armaturer og uttak. VVS bruker plassen mellom tappene og veggene for å gi vertikale chases for rør og ventilasjoner.

Tilpassing

Husinnramming gir nesten fullstendig tilpasning av romdesign og layout. Tre og metallrammer kan gi komplekse vinklede forbindelser eller åpninger med minimal tap av strukturelle evner.

Økonomi

Husrammer er den mest økonomiske konstruksjonsmetoden i USA. De lett tilgjengelige materialene og enkelheten i konstruksjonen sikrer en kvalitetsstruktur med minimal kostnad. Husrammer, også kalt plattformrammer, er den mest populære formen for hjemmekonstruksjon i USA. Innramming er ekstremt viktig for å holde opp et hjem, samt gi støtte mot sidetrykk fra vind og seismisk aktivitet. De tynne materialene og hullene som er knyttet til husrammer, gir klaring og åpninger for boligsystemer, for eksempel oppvarming, ventilasjon og klimaanlegg (HVAC); elektrisitet og rørleggerarbeid, å bli snakket gjennom strukturens vegger og gulv.

Andre artikkelen

Slik kobler du en Shop Vac til en Miter Saw
Slik legger du til Engineered Hardwood
Drop Ceiling Typer
Basebord Installasjonsinstruksjoner
Hvordan å bane ut terrasser og stier
Definisjonen av PVC-rør
Bygningsinstruksjoner for Vinyl Siding
Ulike typer siding
Garage og rom tilleggs ideer
Hva er formålet med følt papir under taktekking?
Hvordan Bytt Trimmer
Hvordan bygge et skurtak over et dekk
Hvordan legger jeg opp kabinett mot kjøkkenutstyr?
Hvordan erstatte Drafty Windows
Slik installerer du en aluminiumsfascia
Hvordan lage en betongtrapp
Inngangsdørstiler
Hvordan å fjerne gamle baderom caulk
Dekk-fargeprodukter
Teppe Allergier og symptomer