Standard spesifikasjoner for grader av California Redwood Timber

Standard spesifikasjoner for grader av California Redwood Timber 

Graderingsfaktorer

Kvaliteten på utseendet på californisk rødved bestemmes av dets klarhet, eller antall knuter i stykket. Jo færre knuter et stykke har, desto høyere blir utseendet sin. En annen faktor i kvaliteten på utseendet er tilstedeværelsen av overflatefeil som kommer i produksjon. Redwood holdbarhet er bestemt av sin evne til å motstå vær og insekter, og dette kommer fra treets farge. Den indre delen av treet, som er rødbrunt, er mest motstandsdyktig over været.

Typer

Cal Redwood lister opp to typer hovedtreverk: hager og arkitektoniske. Innenfor begge kategorier er ytterligere kriterier for gradering om treprøven er kjerneved, sapwood, en blanding av kjerneved og sapwood, vanlig eller klar.

Hagekarakter

Underkategorier for hagenivå er kjerneved og hjerteved / sapwood (en blanding av de to typene). Kjernevedetypen har to ytterligere divisjoner, konstruksjon og salgbar. Konstruksjonshjerte brukes i områder som dekk, gjerder og vegger der det er mulig kontakt med vann, jord og insekter. Bærbar hjerte er den økonomiske versjonen av konstruksjonshjerte og brukes i lignende situasjoner. Hjerteved / sapwood har også divisjonene av konstruksjon og salgbar, som inneholder noe mindre elastisk sapwoo d og brukes ikke der det er potensial for vær- eller insektkontakt.

Arkitektoniske karakterer

Den arkitektoniske karakteren har også alt hjerte og hjerteved / sapwood, som de to hovedkategorier. Alt hjerteved er delt inn i klart hjerte og hjerte B. Klar hjerte har lavt flate overflate og brukes på innendørs treverk. Hjerte B brukes også på innendørs treverk, men har flere overflatefeil enn klart hjerte. Kjernen / sapwood kategorien er delt inn i klar og B-klasse. Den klare karakteren ligner klare hjerte, men inneholder litt sapwood. B-klasse inneholder også litt sapwood, og har flere knuter enn klar klasse.

Hensyn

Karakterer som inneholder sapwood, brukes vanligvis ikke på noe område som vil bli utsatt, for eksempel skapflater, veggstøping eller trim. Men når man vurderer en liten budsjettbygging, kan de lavere karakterene brukes på anyarea og fremdeles ha et godt utseende, så lenge kun den karakteren brukes i disse områdene, og skaper ensartethet. Når et huseier bestemmer seg for å bruke tre i et hjemprosjekt, er holdbarhet og utseende to viktige egenskaper. Enhver type utsatt tre kan forfall eller bli infisert med termitter, men noen trevarianter er mer motstandsdyktig enn andre. Redwood innfødte i California er en type av disse varianter, og den har en naturlig motstand mot hardt vær og insekter. Men kvaliteten på redwood kan variere fra tre til tre, så et gradersystem er utviklet for å sikre kvalitet.

Andre artikkelen

Granitt Countertop Underlayment Installasjonstips
Flat Roofing Metoder
Slik installerer du en kobberbacksplash
Granitt benkeplate Installasjonsinstruksjoner
Installere Radiant Gulvvarmeplate på Slab
DIY Kjøkken Gulv
Slik fjerner du plastfliser, lim og fugemasse
Hvordan bygge en enkel festet pergola
Fordeler ved innramming med 2x8 tømmer
DIY Butcher Block Counter
Slik installerer du Armstrong Linoleum
Slik forlenger du en forlengelsesstige
Hvordan å remodel et bad grønn
Hvordan kutte polerte porselen fliser
Hvordan lage Cement Steps
Slik kobler du to stykker tre-veggs skorsteinsrør
HVAC Duct Shaping Tools
Hvordan bygge en trerammehytte
Slik festes et gulvreducer til keramisk flis
Hvordan å henge en mantel peis