Ståldekk Taktyper

Ståldekk Taktyper  Metalltak er en praksis som har pågått siden 970 f.Kr. Metal tak er verdsatt for deres styrke og evne til å vær orkan-vind, brann, jordskjelv, og kan til og med brukes til å rense regnvann og brukes som vannkilde. Tykkstegtaktyper fungerer godt i ulike bruksområder, både for boliger og næringsbygg. De forskjellige typer ståltakstakene har forskjellige utseende som kan utgjøre seg muligheter for bygninger.

Type B

Type B er et ståldekktak som har brede ribber. For eksempel er hvert hevet område skilt av daler som er 2 1/2-dale daler. Det hevede området er 1 1/2-tommers høyt. Stålmåleren, som representerer stålets tykkelse, kan variere fra 16 til 22 målere. Du kan velge galvanisert, primært malt eller en kombinasjon av begge som din stålfinish.

Type F

Den høyden på de hevede områdene er den samme som takstativtaket av type B, men daler i mellom er smalere, bare 1 3/4 tommer. Målet er mindre, bare 18 til 22. < h2> Type A Type A-ståltaket har enda smalere daler mellom de hevede delene som er bare 1 tommers brede. Sporområdet er også smalere, fra 19 til 22 gauge.

Svalehale Type

Navnet på denne typen ståldekktak refererer til likheten med svalehalefeste i tømrer. Denne typen ståltak har smale hevede deler med bredere daler som er nesten 6 tommer brede. Måleområdet for disse stålene dekk tak er 16 til 22 gauge.

Andre artikkelen

Sliding Compound Miter Saw Safety
Lås vaskemaskintyper
Hvordan kutte en Stucco-vegg
Dekk-fargeprodukter
Slik installerer du flis til et Backer Board
Hvordan gjenopprette badskapskap
Hvilken type manmade bord kan brukes til en kjøkkenenhet?
Slik limer teppe til tre
Hvordan Stain Oak Floors Black
Definisjon av Light Ballast
Hvordan bygge et trekantet hjørne skap
ADA Wheelchair Ramp Regulations
Hus Siding Verktøy
Slik oppdaterer du en peishjerte
Hvordan bruker jeg Visqueen?
Slik installerer du Armstrong Tile Ceiling
Hvordan male et bonusrom
DIY gulvbord
Slik installerer du gulvbelegg
Hvordan kante gulvfliser