Slik installerer du Ceiling Tongue u0026 Groove Pine

Slik installerer du Ceiling Tongue u0026 Groove Pine 

1.

Finn og merk alle takbjelker, ved hjelp av din elektroniske studfinner, nivå og blyant.

2.

Mål lengden på taket langs startveggen din. (Det må være vinkelrett på bjelkene.) Merk målingen på en furuplank. Klipp det på størrelse på din gruvesag.

3.

Hold kuttbrettet i taket, ved siden av startveggen, med den rillede siden av planken mot veggen. Legg 1/2 tommers mellomrom mellom planken og veggen, slik at treet kan utvides. (Plassen vil bli dekket av trim.)

4.

Fest planken til taket ved å skyte negler med trimespikeren din på det punktet der det krysser en bjelke. Skyt to negler i hver bjelke.

5.

Mål og kutt neste brett. Låse den mot det første brettet, og koble det ved tungen og sporet fresing. Monter det andre brettet ved å skyte en negle gjennom siden og oppover i hver bjelke, så det vil ikke bli synlige neglhoder på overflaten.

Gjenta prosessen for resten av brettene, som beveger seg over taket. Kutt den endelige planken nedover lengden på en bordsåpe for å passe mens du forlater et 1/2 tommers gap ved veggen. Monter den endelige planken ved å spikre gjennom overflaten som du gjorde med det første brettet.

Sett takkleddet rundt omkretsen av taket, ved hjelp av miter så og trimmer.

Hvis du har et vanlig gips- eller gipsloft, og du 'ser på å kle det opp, bør du vurdere tre. Tak i tre er et unikt og attraktivt valg som har fordelen av å være veldig flatt og aldri sprekker eller smuldrer. Du installerer dem med samme generelle prosedyre som et tregulv, låses planker sammen via tunge- og sporfresing. Sørg for å få plankene dine ferdig ferdige; Det er mye arbeid for å fullføre dem når de er installert.

Andre artikkelen

Hvordan lage dusj gulvfliser
Hvordan remodel en peis mantel
Home Lighting Alternativer
Hvordan bruke Grout til Wall Tile
Installere Veggforming
Hvordan bygge Solar varmtvannspaneler
Wood Siding Ideas
Slik legger du Parkett Self-Stick Vinyl Fliser
Kjell Dør Alternativer
Stair Railing Building Ideas
Hvordan bygge konkrete blokkstiftelser
Slik legger du keramiske fliser rundt toaletter
Verktøy for måleområde
Utvendig hjemme design ideer
Slik legger du flytende laminatgulv
Slik installerer du en dusjhylle
Wainscoating Tips
Hvordan lage et stort bad
Hvordan lage en garasjeplass
Slik installerer du Backer Board for Floor Tile