Informasjon om rød granitt

Informasjon om rød granitt 

Granittoversikt

Granitt er en klumpete stein som hovedsakelig består av glimmer, kvarts og feldspar. Kornet i store blokker rundt om i verden, finner mange granitter som faller inn i den 'røde' fargenkategorien oftest i Kina og Brasil, med unntak av stenen kjent som Dakota Mahogany, som inneholder røde farger og som finnes i USA.

Granitt er et hardt, tett materiale som kan males til et høyt polert egnet for bruk på gulv, tellere og vegger. Overflaten til en granittplate eller flis kan inneholde små gruver, sprekker og merker som er knyttet til steinen, som kan maskeres av poleringsprosessen.

Hva gjør granitt rød

Mens granitt er tilgjengelig i et bredt spekter av farger fra svarte og kremer til gull og grønnsaker. Flere nyanser av granitt faller inn i den røde eller 'rose' kategorien av farge. Alle farger som finnes i granittene skyldes tilstedeværelsen av ulike mineraler.

Rød granitt inneholder høye konsentrasjoner av både glimmer og feldspar, som begge kan gi granitt en rød farge. Hver type rød granitt kan ha varierende mengder av disse mineralene, noe som gir steinen en rosa, oransje eller lys rødt fargetone.

Farger av rød granitt

Det er mange granittstein på markedet som faller inn i markedet den røde kategorien farge. Noen av disse steinene inkluderer afrikansk rød, azalea, amelia rose, dakota mahogni, flerfarget rød og ørken rubin. Hver steingård kan nevne sine røde granitter forskjellig for å unngå konkurranse, så spør alltid å se prøver av røde steiner på hver steingård ved sammenligning av priser.

Vedlikehold av rød granitt

Rød granitt, som alle andre natursteiner, er porøs og kan ripe, flekke eller etse hvis den ikke vedlikeholdes ordentlig. Å ta vare på røde granittprodukter, rengjør dem med steinrens eller mildt vaskemiddel og test for å se om de må forsegles regelmessig. Hvis en stein krever segl, vil den absorbere vann igjen på overflaten i en time eller mer. Hvis vannet forblir beaded opp av steinen, trenger det ikke segl.

Prisen på rød granitt

Røde granitter kan være dyrere enn noen andre steiner, men det er en stor prisvariasjon blant de ulike røde granitter. Stener som er vanskeligere å hente fra jorden, som blir brutt i begrensede mengder eller som er i høy etterspørsel, kan beordre en høyere pris enn andre.

Fra og med 2010 koster mange røde granitter $75 til $150 per kvadratmeter, selv om det kan være noen utelukkere avhengig av steinbrudd og fabrikant. Altid rådføre deg med steinhagen for en nøyaktig pris.

Variasjon i farge

Rød granitt vil variere i farger fra lot til parti og til og med innen ett stykke. Røde granitter kan variere fra rosa til oransje og kan også inneholde svart, brun, blå og grønn også. Hvis du vurderer rød granitt til en teller, kan du velge platen din for å få den nøyaktige fargen du ønsker. Granitt er et byggemateriale som kan formes til en plate for benkeplattform eller i fliser til bruk på gulv og vegger. Røde granitter med toner av rose, dyprød og oransje er ofte valgt valg for mange boliger. Som alle granitt og naturstein kan rød granitt variere mye i farger og pris, og krever vedlikehold for å holde det bra i årevis.

Andre artikkelen

Gamle Typer Asbest Siding
Hvordan installere Wide Pine Flooring
Hvordan øke Vanity høyde
Typer av takfelt
Kan et nytt tak legges over et gammelt tak?
Slik installerer du banebelysning i et takloft
Slik legger du keramiske fliser i dusjen
Hvordan øke varmen fra en peis
Hvordan finne fuktighetsinnholdet i tre
Lap Siding Installasjonsverktøy
Slik beregner du vekten av en betongplate
Hvordan bygge innvendig veggramme
Tile Edging Ideas
Residential Siding Tips
Hvordan male kjøkkenskap Krem
Peis Installasjonstips
Badekraner Typer
DIY Trekkhylle
Hvordan lage et drømmehus for barn
Anbefalt Trowel Størrelser for Keramisk Tile Gulv