Hjem inspeksjon sjekkliste for California

Hjem inspeksjon sjekkliste for California  Frivillige eiendomshjem inspeksjoner undersøke strukturelle og kosmetiske feil i en eiendom. Inspektører ansatt av enten kjøper eller selger undersøker vanligvis rørleggerarbeid og elektriske systemer, samt tak-, grunn-, avløps- og vannsystemer. Boliger i California har spesialiserte inspeksjonskrav på grunn av områdets unike utvikling, vær og seismikk.

Termite Infestations

Termitter skader trefundament og strukturelt tømmer mens underjordiske termitter invaderer grunnlag og gips. klima gir en helårs avlsmulighet for termitter. Universitetet i California Statewide Integrated Pest Management Program anbefaler å ansette en lisensiert profesjonell inspektør for å gjennomføre en undersøkelse av hjemmet. Vesentlig strukturell skade kan oppstå hvis termitter ikke utryddes.

Stiftelsesskader

Undersøkelsen av stiftelsen er en viktig del av et hjem inspeksjon. De fleste boligbygg i California etter 1960-tallet er bygget på betongplater. Inspektører er opplært for å sjekke for små sprekker og sprekker i betongplater produsert med sand eller steinflis for å vurdere skade fra jordskjelv. Mens de fleste grunnsprengninger er små, kan en stor bevegelse av platen eller sprekker i den tykke betongfunnet føre til at et hus skifter på fundamentet eller skaper sprekker i husets vegger.

Farlige kjemikalier og materialer

Statens California Department of Real Estate rapport 'Opplysninger om eiendomstransaksjoner', foreslår inspeksjon av et hjem for radon gass, formaldehyd, asbest, kjemisk lagring, forurenset jord og vann og blybasert maling. California leder nasjonen i å gi opplysning om disse farene. Allergier, og i sjeldne tilfeller kreft, er knyttet til nærværet av disse farlige stoffene i hjemmet.

Avløp

De fleste urbane California-boliger er forbundet med offentlige avløpssystemer, men mange mennesker som bor i uinkorporerte områder vedlagt større byer før 1960-tallet bruker fortsatt septiktanker til avløpsvann. Kommersielle tittelrapporter og skatteoppføringer for disse områdene mislykkes ofte i å merke de riktige kloakksystemene. Et hjem inspeksjon verifiserer metoden for avløpsvannbehandling. Å koble et hjem til det offentlige kloakkanlegget er dyrt. Hvis du ikke identifiserer et hjem som bruker en septiktank, kan det føre til at den nye kjøperen er ansvarlig dersom systemet mislykkes, eller at byen oppfordrer alle innbyggere til å koble til et offentlig avløpssystem.

Elektrisk

møte nye sikkerhetsstandarder når hjemmet er overført. Men antikke sikringssystemer og kablingsproblemer kan ikke identifiseres når et hjemsalg administreres av et privat selskap. Mange hus bygget under California bolig bolig boom i 1960 og 70-tallet brukte billig aluminium ledninger. En inspeksjon kan raskt identifisere denne typen ledninger som har vært knyttet til hjemmebrann, ifølge sertifisert boligkodespesialist John R. Schneider. pluggene, eller i noen tilfeller fullstendig omskriving, er nødvendig for å beskytte et hjem.

Andre artikkelen

Hvordan bygge Tørrvegg og Trimmer Tilgangspaneler
Tennessee Septic System Regulations
Hvordan legge til dekorativ støping til døren din
Fjerner popcorntak
Kobberrørfakta
Forskrift om å bygge et skur
Slik installerer du laminatgulv i kjelleren
Fjerning av et stripped Hex Bolt Head
Slik lader du et Ni-Cad Power Tool-batteri
Hvordan bygger jeg Winter Sunrooms?
Slik legger du Stamped Concrete
Bærekraft med et drivhus
Hvordan figurere Square Yards
Slik bruker du en trekantskala linjal
Hvordan lage en miter sag flytte jevnt
Hvordan lage en toskansk pergola
Slik legger du til MDF
Slik installerer du et Beaded Board Ceiling
Typer av murvegger
Typer av stein for bygghus