Britiske forskrifter for ekstern belysning

Britiske forskrifter for ekstern belysning  Forskrift om montering og effektivitet av ekstern belysning i Storbritannia krever et visst nivå av dedikerte energisparende tiltak. British Standards Institution (BSI) fastsetter disse forskriftene og kravene til belysningsinstallasjon i og utenfor boliger i Storbritannia. Ansvaret for installasjon er hos eieren av eiendommen, og total overholdelse er nødvendig for å unngå forgreninger som kan bli restaurering eller i noen tilfeller riving.

Installasjon

Selv om du ikke trenger byggetillatelse for å installere ny eller erstatningslampe i Storbritannia må du sørge for at du er kjent med kravene før du starter arbeidet. Alle elektriske installasjoner må overholde de nyeste sikkerhetsretningslinjene fra British Standards Institution, samt Institutt for ingeniør og teknologi, som beskrevet i BS 7176 (del L i byggforskriften)

Energieffektiv belysning

For å spare energi i Storbritannia, fastslår BSIs retningslinjer at alle eksterne lyskilder må installeres på en måte som sikrer maksimal effektivitet. Dette betyr at hver lampe ikke må overstige maksimalt 150 watt. I tillegg er lyset beslagene må styres via en ekstern fotocelle (lyssensor) eller en tidsbryter som automatisk slår av lysene i dagslys eller når de ikke er påkrevd om natten.

Lysarmaturer

All fast ekstern belysning i England og Wales det som ikke er energieffektivt, må ha stikkontakter som kan brukes med lamper som produserer mindre enn 40 lumen per krets watt. Hver ekstern lysarmatur skal inneholde fullt integrerte forkoblinger (styredrev som styrer f lav av strøm i en elektrisk krets) for å lette utskiftningen av lavenergipærer. Disse forskriftene reduserer installasjonen av standard, ikke-effektiv belysning.

Andre artikkelen

Steg-for-trinn-stemplet betong
Billigste måten å bygge et hus på
Slik installerer du Formica Counter Tops
Oak kjøkkenskap og maskinvare ideer
Billige boligalternativer
Hvordan bruke konstruksjonslim
Kirsebær gulv Vs. Bambus Gulv
Den gjennomsnittlige garasjeprisen
Hvordan Beregne Moment of Inertia of a Beam
Slik fjerner du en Moen Dusjkran
Slik installerer du Formica
Hvordan reparere Oak Floors
Hvordan å figur vinkler for kutting av tre
Instrumenter brukes til å måle lengde
Gipsfakta
Hvordan bygge en viktoriansk baderomsdesign
DIY Bamboo benkeplater
Den beste måten å skjule høyttalerledninger på
Hva er fordelene med propangasslogger?
Slik bruker du en trekantskala linjal