Slik installerer du keramisk flis med lim

Slik installerer du keramisk flis med lim 

1.

Gjør et tørr løp med flisen ved å plassere den på gulvet uten lim. Dette vil hjelpe deg å bestemme på et gulvoppsett uten å legge flisen permanent på gulvet. Bruk flisavstandsstykker for å ta hensyn til fugemasseavstand. Juster fliser til du er fornøyd med oppsettet ditt. Merk gulvet med en blyant for å hjelpe deg med å huske et utgangspunkt når du installerer flisen.

2. Legg et tynt sett mørtelfliser på undergulvet. Plasser mørtelet på gulvet med en hakkede trowel. Spred mørtelet med flatekantets flate kant og skrap bort overskytdet med tverget. Gjøre dette etterlater bare nok lim på gulvet for perfekt vedheft.

3. Legg pannene i flislimen. Start ved merket startpunkt og trykk hver flis inn i mørtel. Plasser en flis spacer mellom fliser. Bruk en flissåg til å kutte kantfliser som må trimmes. La det tynne settet mørtelfliser limes over natten.

4.

Fjern flisene fra flisene. Påfør fugemasse på flisen med en gummifluid. Arbeid i diagonal retning, bruk flåten til å fjerne overflødig fugemasse fra flisen.

5.

Tør grouten fra toppen av flisene med en fuktig svamp. Vent til fugemassen har vært på plass i 30 minutter. Etter at fugemassen har hatt en sjanse til å sitte, tørk den ekstra med en svamp. Hold en bøtte med vann som er praktisk for å skylle svampen med jevne mellomrom. La fugemassen tørke 48 timer før du returnerer gulvet til daglig bruk.

Riktig installasjon av keramisk fliser krever bruk av fliser. Huseiere bør lære mer om å installere keramiske fliser med lim som tynn sett mørtel. Keramiske fliser vil se vakkert ut i hjemmet ditt og vil stå opp til stor bruk. Å vite hvor du skal begynne, vil hjelpe deg med å komme i gang med å installere keramiske fliser.

Andre artikkelen

Fordelene med trippelglass
Hvordan måle en dørpinne bredde
Hvordan installere en granitt baderom benkeplate
Slik installerer du en amerikansk standard kran
Hvordan jobbe med Corian i hjemmearbeidet
Slik retter du en betongplate som ble høstet uten en dampbarriere
Ideer for Refinishing Tile Floors
Hvordan kutte omslag
Millwork Ideas
Slik bytter bladene på en Delta 22-580 Planer
Kjeller Konstruksjon Typer
Hvordan bygge en Wood Deck Railing
Wood Countertop Ideas
Hvordan komme til tregulv under dørjambs
Slik bruker du et dusjlys
Hvordan gjenopprette benkeplater med Formica
Slik borer du gjennom keramisk veggkledning
DIY Refinishing Wood Cabinets
Slik Hang en Prehung Interior Door
Solid overflate Vs. Granitt Counter Top