Slik fjerner du overflødig grout etter grouting Tile Work

Slik fjerner du overflødig grout etter grouting Tile Work 

1.

Skrap kanten av fugemasseflaten over flisene etter at du har ferdig å pakke leddene med fugemasse. Du kan bruke flyteren til å flytte overflødig fugemasse fra ett område til et annet, kontinuerlig å bruke fugemasse mens det forblir bøyelig og vått.

2.

Dyp en grout-svamp i en bøtte av vann og vri den ut slik at den er våt, men ikke drypper. Trekk den mot deg langs hver flis én gang per side av svampen. Skyll svampen i bøtte etter at begge sider har blitt brukt til å rydde opp overflødig fugemasse.

3.

Bruk de avrundede hjørnene av fugemassen til å rense fugemassen opp fra kantene av flisene, hvor fugemasseforbindelsene lå. Ikke våt fugemasse i leddene, da dette kan svekke det, vaske det fra leddene eller få det til å miste farge.

4.

Fjern all synlig fugemasse fra flisen jobb og la flisene tørke helt. Damp fliser med et oppbleget papirhåndkle for å fjerne eventuell fugemassasje eller rester som er tørket på flisene etter at du er ferdig med grouting.

Grout er en integrert del av nesten alle flis installasjoner. Dette sementbaserte produktet presses inn i leddene mellom fliser for å fylle dem og forsegle vann og rusk. Etter å ha presset fugemassen inn i leddene, er det ofte fugemasse som klemmer ut på flisene på hver side av skjøten. Denne fugemassen bør ryddes opp så raskt som mulig for å unngå tørking og herding på flisene.

Andre artikkelen

Hvordan Estimere elektrisk bruk for en ny bygning
Slik gjenoppretter Laminat Kjøkken benkeplater
Hvordan bygge et skurtak over et dekk
Enkle måter å øke verdien av ditt hjem
Gassrørforseglingsproblemer
Hvordan sette Wilton Band Saw Speed
Home Cladding Options
Typer av Wall Studs
Hvordan Estimere Stone Finer Mengder
Slik jobber du trygt med asbest
Hvordan bygge en over bakken dekk
Utvendige ideer for å ombygge Ranch Homes
Tips om aluminiumskæring
Bruker til en dørkvern
Hvordan kutte en Formica Counter Top
Hvordan kutte en kjøkkenbord
Billigste måten å bygge et hus på
Spray Skum Isolasjonsinformasjon
Slik bruker du en Universal Bevel Protractor
Steel Siding u0026 amp; Taktekking Farger