Hvordan grout en Marble Tile Backsplash

Hvordan grout en Marble Tile Backsplash 

1.

Seal dine marmorfliser godt med en impregneringsforsegler laget for marmor. Sealeren vil fungere som en fugemasse, noe som sikrer enkel opprydding, samtidig som fugemasse-pigmentene ikke smelter den porøse steinen.

Borst selfangeren på flisene fra topp til bunn for å fange drypper. Forsegleren vil ta 10 minutter å bli absorbert; tørk overflødig av med en myk klut.

2.

Bland inn fugemassen i en bøtte. Legg først tørrmørtelet og legg sakte til vannet litt om gangen. Bland sammen fugemasse og vann sammen med en marginspiss, og ta tid til å skrape sidene av bøtte ofte for å sikre en jevn blanding.

3. Hold pinneflaten , eller gummifesteverktøy og bruk den til å skru opp litt våt fugemasse på den flate siden av verktøyet. Plasser verktøyet med fugemasse mot marmor på den øvre delen av ryggplaten, under skapene. Trekk fugten nedover mot disken, skrape fugemasse over marmoren med flatenes kant og presse den inn i leddene med den flate flateflaten.

4.

La fugemassen tørke i 10 minutter etter å ha dekket hele marmoren. Damp en grout svamp litt og tørk ansiktet av marmor fliser ren. Skyll svampen ofte for å unngå å spole inn fugemassen.

Marmor fliser kommer i mange former, størrelser og overflater, alt som kan brukes til kjøkkenet backsplash. Siden marmorstørrelsen varierer litt i hakkede og polerte fliser, og mye i tumbled marmorfliser, er fugemasse en nødvendig del av installasjonen for å sikre at flisene ligger i rette linjer og ikke blir skadet under normal husskift eller bevegelse.

Sørg for å bruke en ikke-sandet fugemasse for hermetisk eller polert marmor og en sandet fugemasse for tumbled eller mosaikk marmor fliser for å fylle fugemasse leddene ordentlig.

Andre artikkelen

Hvordan kutte rustfritt stålfliser
Hvordan å fullføre kjeller gulv
Slik fjerner du plastskruer
Slik installerer du gulvisolering
Slik oppdaterer du utendørs trapper
Slik fjerner du grout fra skiferfliser
Hvordan skar jeg reamers?
Slik installerer du laminat
Hvordan vet jeg hvor å klippe fuglens munn i en rygg?
Slik løser du tunge fliser på vegger
Ulempene med fargede betong som gulv
Bambusgulv og radiant varme
Slik fliser en badekar og dusj
Stiler av Vinyl Siding for Sheds
Slik installerer du veggfliser i badekar
Logg Hjem Byggebøker
Caulk vs Grout
Power Woodworking Tools
Slik senterer du fliser
DIY Peisovn Planer