Hvordan bygge 6X6 dekk innlegg for Railings

Hvordan bygge 6X6 dekk innlegg for Railings 

1.

Klipp et 6-by-6-for-10-fot innlegg i halvparten. Bruk en miter sag å kutte innlegget i halvparten. Hvis sagen ikke vil kutte helt gjennom innlegget, må du kutte med en håndsag. 10-fots innlegget vil lage to innlegg til ryggverket.

2.

Marker innlegget med en linje som er 1 tommers ned fra toppen av innlegget. Vip gipssagen til 45 grader og klipp strålen til merket. Dette vil gjøre en avfaset topp på posten.

3.

Marker innlegget på 1 tommer og 2 tommer ned fra skjæringen. Disse merkene angir plasseringen av to dekorative spor. Plasser en 'V' -ruterbit i en håndholdt ruter. Mål avstanden fra midten av biten til ytre kanten på ruterplaten. Dette er avstanden som du vil sette gjerdet bort fra referanselinjen for å kutte sporet. Klem gjerdet slik at det er firkantet til innlegget, og sett riktig avstand fra referanselinjen. Ruter en 'V' -spor langs begge referanselinjer på alle fire sider av innlegget.

4.

Mål og merk en side av innlegget på 7 1/2-tommer fra bunnen av innlegget. Mål inn fra det merket på den ene siden av innlegget 3 1/2-tommer. Dette markerer området av strålen som du vil hakke ut for å feste innlegget til dekk.

5.

Klipp 3 1/2-tommers med 7 1 / 2-

6.

Klipp ut og lag de resterende innleggene som trengs for ditt dekk.

Tips og Advarsler

 • Bruk en 1/4-tommers rundoverruterbit på alle kanter av innlegget. Dette vil gi innlegget et profesjonelt utseende, og vil bidra til å holde innlegget spaltet i kantene.
 • Bruk sikkerhetsbriller når du arbeider med kraftverktøy.
 • En utvendig dekk gir et hyggelig uteområde for å tilbringe tid med familien og venner. Muligheten til å tilpasse ditt eget dekk er en av fordelene med å bygge dekkene selv. Ved å bruke en 6 til 6 for ditt dekkpost legger du mer arkitektonisk detaljering til dekk og gir det et tilpasset utseende. Du kan tilpasse et dekk ved å bruke 6 til 6 innlegg for dekkreling.

  Andre artikkelen

  Solar Hot Water Act
  Slik installerer du vinyl gulv over gammel vinyl
  Veggmaleri ideer for et oppholdsrom
  Slik bruker du en dreiemomentmåler
  Hvordan å refinansiere maple kjøkkenskap
  Installasjonsveiledning for Tarkett Laminatgulv
  DIY: Open-Lattice Patio Cover
  Slik Buld En Keramisk Tile Dusj
  Marmor Gulv Ideer
  Tips for å legge til en klesvask i hjemmet ditt
  Hvordan tegne skap i en planløsning
  Slik bruker du en Universal Bevel Protractor
  Hvordan henge en interiørhusdør
  Hvordan kutte flis hjemme
  Hvordan å forsegle veggen fliser
  Hvordan lage en svalehale felles
  Slik installerer du Allure Tile
  Slik Planlegger Tile Layout
  Hvordan Bytte Chuck på en Chicago Pneumatic Drill
  Pantry Cabinet Ideas