Hva er betong siding?

Hva er betong siding? 

Produksjon

Betong siding produsenter underkastes en blanding sement og sand til en høy temperatur damp herding prosess, kalt autoklavering, for å produsere et lag av betong sidespor. De legger til cellulosefibre i blandingen for å forhindre sprekker og deretter lagre lagene for å oppnå ønsket tykkelse. Stampe et trekorn på det uhærde produktet eller stempling det i en separat høytemperaturprosess som utføres umiddelbart etter at såret er ferdig, fullfører prosessen.

Attributter

Betongfasing er rot og brannbestandig og vil ikke smelte med eksponering for en varmekilde, for eksempel en grill, eller bli sprø i frysende temperaturer. Det er ugjennomtrengelig for termitter, maur og kjedelige insekter og motstår forvrengning og krymping. Betong siding ser ut og føles som ekte tre. Og det holder maling godt, med noen produkter garantert å holde maling i opptil 25 år. Avhengig av graden av 'pre-finish' anvendt av produsenten, kan overførbare produktgarantier vare opptil 50 år.

Kostnader

Sammenlignet med andre populære bekledningssystemer, koster betongkledning 45 prosent mindre i gjennomsnitt. Kostnaden for materialer, arbeidskraft og maling eller flekk blir brukt, bestemmer den totale kostnaden for hvert sidesporingssystem. Betong siding gir langsiktige kostnadsbesparelser, da det koster mindre å vedlikeholde og reparere. Til sammenligning trenger treskjæring igjen etter hvert år og hyppige reparasjoner på skader forårsaket av vær, fallende grener og kjedelige insekter. Vinyl warps, smelter og blir revet bort av stormer og høy vind. Sten og murstein har lavere langsiktig kostnad, men deres høye material- og installasjonskostnader gjør dem ofte uoverkommelig dyrt.

Estetiske valg

Betong siding kommer i mange farger, stilarter og finish. Og umalet, primet siding er tilgjengelig hvis du ikke klarer å finne en egnet farget sidespor. Nederlandsk runde (horisontal) er langt den mest populære stilen, men vertikal siding er et attraktivt alternativ. Betong arkitektoniske elementer som helvetesild, halve runder, ottagoner legger til den estetiske appellen av betong siding. Trekorns utskrifter dominerer markedet, men betong siding etterligner hvert kledemateriale, fra stein til cedar helvetesild.

Vedlikehold

Betong siding er lite vedlikehold, men krever noe arbeid for å opprettholde sitt utseende. Siding krever periodisk trykkvask for å fjerne smuss og akkumulert avfall. Og hvert par år bør du undersøke de vertikale leddene og horisontale sømmer, og fjern og erstatt eventuell løs lokk. Kontroller også for eventuelle sprekker eller brudd. Små sprekker er ikke alvorlige, men bør kontrolleres periodisk. Caulking og repainting tar vanligvis små sprekker. Bytte av en stripe er et enkelt gjør-det-selv-prosjekt som bør ta noen som helst minimal kompetanse med hammer og negler mindre enn en time. Betong siding gir utseendet på tradisjonelt trefelt med lavere vedlikeholdskostnader og større bærekraftighet. Det er mer holdbart enn enten vinyl eller aluminium og betydelig billigere enn stein eller murstein. Finnes i mange farger og overflater, gir betong siding huseiere en rekke estetiske muligheter. Med sin unike kombinasjon av overkommelighet, holdbarhet og fleksibilitet er betongfasing uten tvil det beste bekledningsalternativet på markedet.

Andre artikkelen

Hvordan bli kvitt duer fra taket
Hvordan gulv med OSB
Trinn for å bygge en rommur
DIY taklampe
Ventilasjonskrav for vedovn
Hvordan remodel en mantel
Slik Refinish Birch Kjøkkenskap
Hvordan lage en barnehage
Slik installerer du Snaplock Laminatgulv
Hvordan å farge og farge Cedar sidespor
Hvordan bygge en brann i en peis Sett inn
Hvordan henge gips på betong
Hvordan kutte Fiber Glass Duct Board
DIY Laminat Wood
Hvordan legge fliser på en kryssfiner undergulv
Tile Demolition Tools
Slik bruker du en snekkerens nivå for å måle
Slik installerer du Lock u0026 Fold Hardwood Flooring
Slik Refinish Oak Hardwood
Hvordan bygge en flat dør ramme