Hvordan forsegle naturlige stein etasjer

Hvordan forsegle naturlige stein etasjer 

1.

Støv gulvet helt og mopp med en fuktig mopp for å fjerne smuss, støv og annet smuss som kan sive inn i porene på ubeskyttede steingulv.

2 .

Påfør en proprietær restfjerner i henhold til produsentens instruksjoner for å behandle stædige flekker og tøffe rester. Tør overflaten med en myk, ren klut som mikrofiber for å fjerne all fuktighet før tetningen.

3.

Ventil arbeidsområdet. Klargjør steinforseglingen i henhold til etikettinstruksjonene. Mør gulvet med et jevnt lag av tetningsmidlet med en malingsrulle eller en naturlig børste. lange streker i samme retning for fullstendig dekning.

Tørk eventuell overflødig tetningsmasse med en ren klut for å forhindre striping. La applikasjonen kurere for tiden som er angitt på etiketten. .

Naturstein gulv er et elegant tillegg til et hjem og et populært alternativ til fliser, hardved og andre solide gulvmaterialer. Å tette et stein gulv er nødvendig for å bevare utseendet og beskytte overflaten mot flekker og permanent skade. Tetningsmidler er tilgjengelige i polerte og upolerte overflater, slik at villaeiere har mulighet til å endre gulvets utseende. Før det skal tettes i et natursteingulv, må det være ordentlig forberedt og grundig rengjort.

Andre artikkelen

Slik påfører du gummibelegg
Slik plasserer du en boretrykk
Hvordan starte en peis Pilot Light
DIY: Svømmebasseng Oppbevaringsboks
Slik holder du plast til tre
Typer HardiePlank Siding
Hva er fordelene med Low E Glass on Storm Windows?
HVAC Duct Shaping Tools
Hvordan Kutte Miner i Crown Molding
ADA Wheelchair Ramp Regulations
Hvordan Stucco en yttervegg
Typer av Cedar Shingles
Slik bruker du Tar papir under sidespor
Hvordan sammenligne stiger
Hvordan grout bad vegger
Texas Septic System Regulations
Utvendig Hjem Maling Farger
Slik installerer du et American Standard Whirlpool Hot Tub
Slik installerer du flis på en 45-graders vinkel
Konstruksjon Laserverktøy