Hvordan bruke et mørkere flekk på kjøkkenskap

Hvordan bruke et mørkere flekk på kjøkkenskap 

1. Velg en flekkfarge som er minst en nyanse mørkere enn gjeldende flekk på skapene ved å sammenligne en prøveflekschip med gjeldende flekk på skapene.

2.

Fjern dørene til kjøkkenskapet med en skrutrekker eller reversibel borer. Skru enkelt ut hengslene som legger skapdørene på skapet. Sett hengslene til side for å beskytte dem mot flekkskader.

3.

Seng ansiktet på skapdørene, samt de eksponerte overflatene på skapets front. Du trenger ikke å svelge hardt i et forsøk på å helt fjerne den gamle overflaten fra treet: Sand bare nok til å forberede skapet for farging ved å produsere en grov overflate. Du kan stikke for hånd eller bruke en elektrisk sander. Skaper og dører med trim vil kreve mer håndsliping.

4.

Tørk de slipede flatene med en klutsklut for å fjerne trestøvet fra overflaten av skapene og skapdørene .

Dekke benkeplater og gulv med gamle laken eller avis for å beskytte mot tørrtret. Bruk malerens tape for å sikre arkene eller avisen. Sett skapdørene på to eller tre lag med ark eller aviser før du smiler for å beskytte gulvet.

6.

Paint the flekk over skapets ansikter og skapdørene med pensel. Påfør bare en enkelt flekkfarge og la den tørke helt (minst 24 timer) før du legger på et annet lag eller lakk. La to dager tørke før du skifter skapdøren biter på forsiden av skapene.

Tips og advarsler

 • Rengjør penselene grundig med tynnere etter bruk for å forhindre skade og bevare dem for et annet maleri eller fargeprosjekt.
 • Å bruke en mørkere flekk til kjøkkenskap gjør det enklere å reparere kjøkkenskapene dine. Å velge en mørkere flekk for skapene dine vil eliminere tid- og arbeidsintensiv prosess for å fjerne en eksisterende flekk på skapene, som du må gjøre for å re-flekke mørke skap med lys farge. Prosessen med å påføre en mørk flekk på kjøkkenskap vil kreve litt prep arbeid og noen dager for påføring og tørking.

  Andre artikkelen

  Keramikk mot Porcelain Gulvfliser
  Slik installerer du hardved på en betongplate
  ADA tilgjengelighet retningslinjer for lekeplasser
  Slik installerer du utendørs sikkerhetsbelysning
  Hvordan betale skatter på et nytt modulært hjem
  Slik bruker du en ringtestindikator
  Hva er et stol-høyde toalett?
  Hvordan størrelse Gutters u0026 Downspouts
  Instruksjoner for installasjon av tregulv
  Hvordan Kutte Plast Laminat til en benkeplate
  Denim Fabric u0026 Insulation
  Hvordan å feste et tre tak
  Slik installerer du Home Legend Bamboo Flooring
  Hvordan finne ut hvor mye dekkmateriale er nødvendig
  Slik bytter du hengsler på kjøkkenskap
  Betongfinish alternativer
  Hva bruker du svart rør til?
  Slik installerer du stereohøyttalere i et hjemloft
  Slik isolerer du ved hjelp av stiv isolasjon
  Bakgrunns fjerning ideer