Hva er Emalje Flat Paint?

Hva er Emalje Flat Paint? 

Fordeler

Ifølge Valspar, en ledende nasjonal malingleverandør, tilbyr flat emalje-maling forbrukeren fordelene ved en enkeltlagsapplikasjon. Det betyr at du ikke trenger å kjøpe en primer for å ligge under ditt flate lag med emaljefarge. Du sparer penger, og du får en langvarig overflate på veggen eller overflaten.

Miljøhensyn

Enkel flatt emalje maling som Behr Premium Plus Interior Flat Enamel, en annen nasjonal maling produsent, er laget med lav volum VOC (flyktige organiske forbindelser). Disse organiske forbindelsene kan forårsake skade på mennesker, dyr og miljø i mengder som overstiger nivåene som kreves av EPA. Forbrukerne kan lese malingsetiketten for å identifisere potensielle VOC i malingen før de kjøper.

Sammensetning

Emalje malinger er laget av en rekke komponenter. Vanlige ingredienser er akryl og latex. legger til pigmenter for å produsere den endelige fargen på emalje-maling.

Vedlikehold

Boligen kan spesielt velge en flat emaljefarge fordi det er lett å rengjøre. Du kan bruke et fuktig håndkle for å skru av støv eller bruke såpevann å skrubbe s holder seg av den malte overflaten. For vanskeligere problemer, prøv lakkprodusentens mugg- og muggfjerner.

Potensiell

En flat emaljefarge er også tilgjengelig i en vannbasert formel. Denne typen maling blandet med latex- og akrylkomponenter er Den enkleste å rengjøre. De nyere formuleringene av vannbaserte emalje-malinger har også potensial til å forårsake mindre problemer for beboerne på grunn av lavere lukt som raskt avtar. Emaljefarge kan brukes direkte på overflater som vegger i en bygning eller hjemme. Du kan velge mellom maling laget for innvendig eller utvendig bruk. En emaljefasemaling har ikke en skinnende overflate, så du trenger ikke å bekymre deg for den første applikasjonen som mister en enorm mengde glans over tid.

Andre artikkelen

Informasjon om Sanding Betong
Slik holder du huset ditt kaldt om sommeren
Slik blander du gamle fliser med nye trendfliser
Wall Demolition Tools
Hvordan å plakk vegger
Hvordan bruke Cedar helvetesild til Siding
Slik reface gamle kjøkkenskap
Slik konverterer du en garasje til et studio
Slik fjerner du gammelt mørtel fra strukturert murstein
Vanity Backsplash Ideas
Slik installerer du Tarkett laminatgulv på trapper
Slik installerer du Engineered Floating Hardwood Floors
Ulemper ved solvarme
Slik bruker du Linoleum-kvadrater
Verktøy for homesteading
Slik installerer du en dørhåndtak
Slik bytter du en Delta Bathtub Drain
Hvordan passe tregulv
Slik reparerer du kjøkkenlaminat
Hvordan å klargjøre etasjer ved hjelp av varathane