Clay Tile Roof Construction Metoder

Clay Tile Roof Construction Metoder 

Materialer og forberedelser

Tile hustak skal installeres på kontinuerlig tredekk. Hvis du bruker kryssfinér, sørg for at kryssfiner er minst 5/8 tommer tykk for å gi den nødvendige basen. Hold deg unna strandbrettet og brannhemmende tre, som kan utvikle problemer når de er dekket med fliser. Før du begynner å legge flisene, må du installere underlaget eller grunnmaterialet som danner et beskyttende lag mellom flis og tre.

Underlag er kjent som takfilt eller filtpapir, og er designet for å beskytte taket mens du installerer flisen og skaper en vanntett barriere etter at flisen er installert. Velg en asfaltmettet fil, kode 15 eller 30, hvis du finner en lokal leverandør. Hvis taket ditt har en skråning på 40 grader eller mer, installer ett lag, men hvis det har en skråning mellom 18 og 40 grader, bruk to lag. Hvis taket ditt er under 18 grader i vinkel, bør du ikke bruke leirefliser som et alternativ. Fest filten i strimler, fra bunn til topp, ved hjelp av en stiftpistol eller bindemateriale som foreskrevet av feltinstruksjonene.

Installasjonsprosess

Når filmen er lagt, festes leireflisene. Den vanligste metoden for å feste flisene, spiker dem på plass, men du kan også velge å bruke slips eller klips. Når du velger negler, velg galvanisert stål eller en annen resistent type negl, 11 gauge eller 12 gauge. Finn negler med lavprofilhoder med tømmerhalser som er mye vanskeligere å trekke ut. Neglene skal trenge minst 3/4 tommer inn i treplanken.

Leirflisene dine vil være enten sammenlåsende eller overlappende. Hvis de er sammenlåsing, pass dem forsiktig sammen og la ingen sprekker. Hvis de overlapper, overlapper i en prosess som ligner asfalt helvetesild, mellom 1 og 2 tommer, og spiker på plass, beveger seg fra kantene på taket oppover. Installer blinkende når det trengs - hvis du bor i et hardt klima, spesielt kaldt klima, bør du installere blinkende langs takets tak, så vel som rundt skorsteiner og ventilasjoner. Leire takstein er laget av bake leire i mugg av spesifikke former for å lage fliser. Hvor hardt leiret er, avhenger av hvor varmt det blir og hvor lenge det blir bakt. Etter at det er gjort baking, brukes glasur og beskyttende behandlinger ofte. Du bør velge leirefliser basert på hvilken type utseende du vil ha taket ditt. Hver leireflis er litt annerledes, så riktig installasjonsprosedyrer er svært viktige.

Andre artikkelen

Slik installerer du låsende tregulv
Typer av singelsidig sidespor
Dusj design alternativer
Slik bytter du bladet på en verktøykniv
Nivåmålingsverktøy
Interiørmalingfarger for et strandhus
Hvordan gjenopprette badskapskap
Typer av tre dører
Slik legger du fra et flislagt rom til et annet
Møbelbelegg Verktøy
Slik legger du fliser på gulvbord
Hvordan bygger jeg en vindmølle for kraft?
Slik fjerner du en servantskap
Instruksjoner for å legge laminatgulv
Hvordan bruke en skrue pistol
Slik bytter du en utendørs tappekran
Hvordan gjenopprette en ytterdør
DIY Betongreparasjoner
Slik installerer du flisbelegg
DIY: Hjemmekino design