Toppkilder for dyrket marmor

Toppkilder for dyrket marmor  Kultivert marmor, ofte referert til som menneskeskapte eller kunstige marmor, er populært i boliger og næringsvirksomheter fordi det umiddelbart endrer aspektet av et hvilket som helst rom eller sted. Faktisk er kultivert marmor et av de mest brukte byggematerialene på badene. De beste selskapene som spesialiserer seg på å levere dyrket marmor, følger kundenes preferanse i design og farge til brevet og har egne showrooms og produksjonsanlegg.

Classic Cultured Marble, Inc.

Classic Cultured Marble Company i West Palm Beach , Florida, startet sin virksomhet i 1989, produserer og produserer kvalitetsprodukter for bad og kjøkken --- spesielt kultivert marmor. Selskapets omfattende produktsortiment tilbyr et stort utvalg av farger og design for kjøkken og bad inventar og benkeplater som badekar , dusjpanner, forfengelighetstopper, surroundpaneler, vinduskarmer, sokkelvasker, kjøkkenbord, våtbarer, kommersielle applikasjoner for mottaksområder, restauranter, isbarer og medisinske kontorer. Kunder kan velge deres foretrukne design og farge først, da produserer selskapet materialet i henhold til kundens spesifikasjoner. Classic Cultured Marble serverer individuelle huseiere, arkitekter, re-modellere, nye hjemmebyggere, interiørdesignere, kommersielle byggere, generelle entreprenører og universitetslaboratorium, Inc., et uavhengig laboratorium, sertifiserer selskapets kultiverte marmor kreasjoner.

Classic Cultured Marble, Inc.
8300 Valuta Drive
West Palm Beach, FL 33404 American Marble Products, Inc. produksjonsanlegg, inkludert dusjpanner, badekar, sjampo retter, dusj veggpaneler, seter, forfengelighet topper og like peis omgir. Selskapet produserer også buer og speil for å legge til karet omgiver for mer tilpasset utseende. Selskapet produserer kun produkter etter at kunden har bestemt farge og design preferanser. American Marble tilbyr et bredt utvalg av farger med sine marmorprodukter, alt fra forskjellige toner av hvitt og beige til lysere farger som koboltblått og regnskoggrønt. Selskapet sørger også for levering av produkter i tide og personlig service som ansatte av entreprenører og innredere gir.

American Marble Products, Inc.
2420 Main St.
Conway, SC 29526
843-248-0005
americanmarbleproductsinc.com

Kultivert marmor og granitt

Kultivert marmor og granitt leverer kultiverte marmorprodukter i et bredt spekter av stilarter, farger og design. Sorrento, Florida, selskapets kultiverte marmorprodukter inkluderer baderoms- og kjøkkenmøbler og inventar som forfengelighetstopper, dusjpaneler, badekar, dusjpanner, bad og kjøkkenhyller og såler. Selskapet gir råd og assistanse om de beste produktene derfra kundene kan velge. Selskapets showroom har modellkjøkken og bad med marmor i forskjellige farger, fra tradisjonell lagdelt design til naturlige jordfarger som brun, svart, oransje og ørkenfarger. Bortsett fra kultivert marmor, produserer selskapet også produkter laget av andre materialer som granitt og tre.

Lake Cultured Marble and Granite
24925 State Road 46
Sorrento, FL 32776
352-385-9007
lakeculturedmarbleandgranite.webs.com

Andre artikkelen

Slik remodellerer du et kjøkken og raffinert skap
Definisjon av Finish Snekkerarbeid
Hvordan bygge et moderne hus
Hvordan anker et takvifterlys til taket
Typer av Siding Shingles
Hvordan bygge et underholdningssenter i stedet for peisen
Hjemmeinnramming Metoder
Ideer for ombygging av små kjøkken
Slik dekker Laminat benkeplater med betong
Hvordan finne kostnadsoverslagene for å remodel et bad
Verktøy for fjerning av gulvfliser
Instruksjoner for bygging av konkrete trinn
Sjekkliste for å bygge ditt eget hjem
Hvordan måle Dør Trim
Slik installerer Vinyl Gulv Over Betong
Solenergiprogrammer i Delaware
Hvordan identifisere asbest i takfliser
Isolasjon Skum Vs. Cellulosefylling
Informasjon om murstein murverk
Billige Vanity Ideas