Slik forsegler du en Travertin Backsplash

Slik forsegler du en Travertin Backsplash 

1.

Påfør tetningsmasse over travertinens overflate ved hjelp av en pensel. Påfør det bare på den flate overflaten, uten å la den komme inn i mellomrommene mellom flisene, eller inn i hullene og kratrene i flisflaten. La tetningsmassen tørke i berøring (ca. to timer).

2.

Sprød ujevnt fugemasse over flisene ved hjelp av fugemasse. Start i et øverste hjørne av backsplash og arbeid ned. Bruk kanten av suggen til å presse fugemasse inn i kratrene i flisene og mellomromene mellom dem. Skrape fugemassen av flateflaten. La fugemasse sitte i linjer og kratere i ca 10 minutter.

3. Tørk av overflødig fugemasse fra den flate overflaten med en fuktig svamp, sørg for ikke å grave grout ut av hull eller mellomrom. La grout settes i ca fire dager.

Påfør et annet flis flisforsegling, og gå over hele backsplash denne gangen (både flis og fugemasse). La tetningsmassen tørke, og legg deretter til et annet lag. La den endelige kappen kurere i 24 timer.

Tips og advarsler

 • Ventil området når du børster på tetningsmidlet.
 • Travertinfliser er laget av en mineralrik stein som naturlig har dannet små kratere over hele fjellet. Kratrene er en del av det unike utseendet til travertin, men de kan også være et problem når du bruker det til en backsplash, da fuktighet og mat fra vasken kan bli fanget i disse hullene. En metode for å forsegle travertin er å fylle hullene med fugemasse, av en annen nyanse enn fjellet (slik at du fortsatt ser hullets former). Påfør fugemasse i kombinasjon med flisbelegg, men husk å ikke forsegle delene som må holdes.

  Andre artikkelen

  DIY Betongreparasjoner
  Laminat vs Bambus Gulv
  Små baderomslayout ideer
  Hvordan holde asbest ut av bygninger
  Hule veggisolasjonstyper
  Tips for kutte marmor
  Typer av Garage tak
  Slik installerer du plastfliser
  Vinyl Siding Spesifikasjoner
  Hvordan å fullføre veggene i kjelleren
  Typer av elektriske neglpistoler
  Slik installerer du innfelt belysning nede
  DIY Betongpolering
  Utskiftningsinstruksjoner for badekar
  Slik installerer du drenerte fliser rundt en stiftelse
  Slik installerer du en badventilasjonsventilator
  Vanlige treskruer
  Hva er betydningen av fotometri?
  Typer Shake Shingle Siding
  Moderne Backsplash Ideas