Slik begynner du å installere tregulv

Slik begynner du å installere tregulv 

1.

Klargjør gulvet for montering av hardwoodplankene ved å fjerne eksisterende gulvbelegg. Denne prosessen vil variere, avhengig av hvilken type gulvbelegg som eksisterer i rommet. Søk etter fjerningsinstruksjoner for din spesifikke gulvbelegg, hvis det finnes en, slik at du kan gå tilbake til undergulvflaten før du installerer parkettplanker.

Bruk

Bruk en studfinner for å finne gulvbjelker under undergulvet. Med bjelkene som er plassert, lage små kritemerker på veggen noen tommer over der gulvbjelker løper over rommet. Du må bruke disse merkene som referansepunkter fordi du må spikre parkettplankene til bjelkene.

3. Legg ned et lag med filtunderlag. Klipp ruller med 15 pund følte underlag for å passe inn i rommet eller området uten overlapping. Filtet reduserer friksjon forårsaket av plankene som gni undergulvet og forhindrer svelgende gulv. Fest underlaget på plass med stifter fra en stiftpistol. For å unngå slitasje på parkettplankene i hardved, må du sette stifterne under undergulvoverflaten ved hjelp av et neglestykke for å hamre stifterne ned og produsere en flushoverflate.

4.

Lag linjer over filten for å markere plasseringen av gulvbjelker. For å gjøre dette, juster du en kalklinje med merkene du laget i det andre trinnet. Pluk den stramme kalklinjen for å lage en linje helt over gulvet som markerer hvor gulvbjelken ligger under underlaget og undergulvet.

5. Bruk en gips så og snekker 's kvadrat til å måle og kutte hver hardvedgulv plank med kvadrert hjørner. Mål hardtrekk plank brikkene før kutting og sørg for at hvert hardvedstykke vil ligge på plass med hver ende over en gulvbjelke.

6. < / p>

Legg på gulvplankene på plass. Du kan starte i et hjørne av rommet, slik at du umiddelbart kan gå over det nye gulvet når du setter brikkene på plass. Når du velger å starte, husk at Hardwoodplankene må ligge vinkelrett på retningen som gulvbjelker peker.

7.

Hammer negler ned gjennom gulvplankene og inn i gulvbjelker ved hjelp av en vanlig hammer. neglene stikker ut omtrent 1 / 4- til 1/2-tommers over overflaten av plankene. Sett et negl sett over hodene til neglene og hammeren Den bredere enden av neglen settes til å sette neglene inn i overflaten av hardvedgulvplankene. Pass på at du enten setter nagelhodene under overflaten eller gjør dem flush med gulvflaten; du vil ikke ha negler til å stikke ut og skade bare føtter.

8. Fortsett å legge hardtømmerplankene helt over gulvflaten til du har dekket hele undergulv overflate i rommet eller området.

Tregulv legger sjarm og verdi til et hjem. Ekte tregulv, ikke laminatgulv, er dyrt å kjøpe, men du kan kompensere for denne utgiften ved å installere gulvet selv. Med de riktige verktøyene, bør et tregulv kun kreve en dag eller to for å installere i et hjem eller et lite kontor.

Andre artikkelen

Hvordan Estimere Tile Flooring
Slik fjerner du selvklebende flis
Slik installerer du en veggmontert håndstøping
Slik isolerer du ved hjelp av stiv isolasjon
Slik dekker du innvendig trepanel inne i et hjem
Slik rengjør du slitne tregulv med malinger
Tile Grouts og Typer av seler
Definisjonen av PVC-rør
Hvordan håndtere og snekkerarbeid
DIY Step Stiger
Slik installerer du Adhesive Tiles
Solar Water Funksjoner
Slik bruker du selvklebende drywallbånd
Hvordan dekke innvendig paneling
Hvordan finne ledige boliger til salgs i San Diego
Typer av dekkgulv
Hvordan lage din egen mat-oppbevaring hyller
Hvordan lage en ny vegg for maling
Slik jobber du trygt med asbest
DIY Forbereder gulv til flis