Problemer med walk-in badekar

Problemer med walk-in badekar  Walk-in badekar er ideelle for eldre villaeiere eller de som har problemer med å komme inn og ut av et tradisjonelt badekar. Badekarene åpner inn i rommet for å la badebåten gå inn i karet uten å løfte bena over felgen. Et innvendig badekar har en glidebestandig bunn for å hindre glid i badekar og rekkverk for å hjelpe badere med mobilitetsproblemer bevege seg inn og ut av badekaret.

Utgifter

Inngangs badekar gir eldre og funksjonshemmede med en trygg måte å gå inn i badekaret for trygg daglig bading, men kostnaden for badekarene og ombygging av badet kan være høyt. Kostnaden for badekarene kan variere mellom $3000 og $8000 fra oktober 2010, men villaeiere kan muligens finne en lavere kostnadseenhet uten ekstra funksjoner som et dusjhode for $1500. Dette inkluderer ikke kostnadene ved installasjon og ombygging på badet. Walk-in badekar er kortere enn et standard badekar, og ytterligere ombygging kan være nødvendig for å fylle ut rommet som er igjen når det gamle karet er fjernet.

Ventetid

Designet av et innvendig badekar krever at brukerne Kom inn i karet før du slår vannet og la karet fylle. Døren til enheten er en del av karet og må være i lukket stilling for å forhindre at vannet lekker ut på badet gulvet. Dette krever også at brukeren sitter i karet til vannet har drenert fra karet.

Dørene

Inngangsbadekar er tilgjengelige med dører som svinger inn i badekaret eller svinger ut på badet. Badere kan ikke åpne døren for å svinge på modell når badekaret er fullt på grunn av vanntrykket mot døren. I en nødsituasjon må brukerne av en sving i dørmodell vente til vannet tappes før du forlater karet. En bader kan åpne døren til en sving ut modell når badekaret er fullt og la vannet strømme inn på badet gulvet i en nødsituasjon.
For å få en nødutgang fra walk-in-tuben, vil brukerne gi opp litt plass i karet. Mens enheten har mindre badeplass i en sving ut modell, tar enhetene mer plass på badet enn en sving i modell.

Andre artikkelen

Hvordan bygge et skurtak over et dekk
Hvordan velge et kjøkkenfliser Backsplash
Fjerning av Bonded Asbest
Slik installerer du teppe på linoleum, fliser og hardved
Slik Caulk en dusj Pan
Slik fjerner du Limed Down Vinyl Floor
Slik installerer du nye tregulv
Stil av baderom
Forskjell mellom låseskruer og skruer
Hvordan å analysere eiendomshistorie i Wien, Ohio
Baderomsvindu Alternativer
Måter å fullføre betong
Tips om mortising en erstatning dør
Hva er Cedar logger bra for?
Hule veggisolasjonstyper
Hvordan passer Vinyl Gulvfliser
Hvordan lage tre porter
Hvordan estimere grus for en kjørevei
DIY Peisovn Planer
Slik installerer du en drenekurv i en akrylvask