Mest rimelig måte å bygge et hus på

Mest rimelig måte å bygge et hus på 

1.

Lei en anerkjent entreprenør for å overvåke din boligbygging. Dette tar det daglige ansvaret utenfor boligen. Velg en entreprenør som har gode referanser med Better Business Bureau og mange års erfaring. Den siste tingen du vil gjøre, er at barnet oppdragsgiver på jobben din.

2.

Finn den beste modulære hjemmeforhandleren i ditt område. Velg hjemmet du ønsker å ha bygget fra distributørens modellhjem. Fyll ut listen over interiørfinishene du vil ha med den modulære hjemmeforhandleren. Velg nedre endeelementene for å få den beste prisen for ditt modulære hjem. Den nedre enden valgene er ikke nødvendigvis billigere, de er bare økonomiske valg. Kjøp hele nøkkelpakken til ditt hjem. Skriv en kontrakt til en flat pris, slik at distributøren ikke kan komme tilbake og legge til kostnader på slutten.

3.

Kjøp et stykke land hvor du skal bygge hjemmet ditt. Et stykke land kan være tilgjengelig fra den modulære hjemmeforhandleren hvis du ikke allerede har land. La entreprenøren følge med på mange detaljer om å få landet til å klare seg og sette datoene for at alt skal skje. Du vil få mindre hodepine Denne måten.

Tips og advarsler

 • Entreprenøren bør være din beste venn i løpet av dette arbeidet. Han jobber for deg.
 • Sørg for at kontrakten fra den modulære hjemmeforhandleren inneholder alt fra å bryte til å gi deg nøkkelen. Spør om landskapsarbeidet er inkludert. Vet alt før konstruksjonen starter.
 • Hver entreprenør du jobber med og det modulære hjemmet distributør bør ha gode oppføringer med Better Business Bureau.
 • Å bygge et nytt hus er utfordrende i dag og tid, men du kan bygge et hjem og spare penger på å gjøre det. Ifølge Modular Homes Network, er den billigste måten å bygge et hjem for 2009 og 2010 på å velge et modulært hjem. Kvaliteten på de nye modulære husene har blitt oppgradert mye fra fortiden, og kostnaden per kvadratfot er mellom $50 og $80. Et pinnebygget hjem vil koste fra $80 til $200 per kvadratmeter.

  Andre artikkelen

  Hvordan måle og kutte flis
  Hvordan Bytt Vinyl Siding With Wood
  Kjøkkenventilasjonsalternativer
  Baderomsdynamiske farger
  Mannington Laminerte Tregulv Installasjon
  Slik installerer du tregulv med negler eller stifter
  Hvilken farge grout skal jeg bruke med Carrara Tile Floors på badet?
  Kvalitet Måleverktøy
  Hjemmelaget Geodesic Dome
  Hvordan sette et toalett på flis
  Ulemper av en pellet brennende ovn
  Hvordan kutte keramiske veggfliser
  Slik Keramisk Tile En Trapp
  Hvordan lage en betongstue overlegg
  Alternativer for kjøkken benkeplater
  Slik legger du store fliser
  Slik bytter du en dusjslange
  Hvordan bygge '' Green '' Homes for Seniorer
  Slik skarpe en 82-graders borbit
  Billige alternativer for Siding