Instruksjoner for hvordan du installerer tregulv

Instruksjoner for hvordan du installerer tregulv 

1.

Kjør et 4-fots snekkars nivå over undergulvet. Se etter hull som kan oppstå mellom nivået og undergulvet. Merk disse lave områdene med en markør.

2.

Hell en selvnivellerende sammensetning over noen lave områder for å jevne undergulvet. Følg instruksjonene på pakningsplanet for nivelleringsforbindelser for riktig bruksanvisning.

3. < / p>

Legg et lag med 30 lb filt papir over gulvet. Dette virker som en dampbarriere og hjelper til med å tømme tregulvet. Bruk en stiftpistol til å holde feltpapiret på plass til tregulvet har vært installert.

Ta en kalklinje langs veggen der du skal begynne å legge gulvet. Legg to merker, en i hver ende av veggen, at er bredden på gulvbelegget du bruker pluss 1/4 tommer. Dette er en referanselinje for deg å begynne å legge på tregulvene og la en 1/4 tommers ekspansjonsfeste mellom tregulv og vegg.

5.

Legg det første gulvet mot referanse li ne med sporet siden av brettet mot veggen. Forbor hull for ferdigspikerne i brettet 12 inches fra hverandre langs lengden på brettet. Spik bordet på plass med ferdig negler. Sett neglens hode 1/8 tommer under gulvflaten, ved hjelp av en hammer og et neglesett. Fortsett å legge den første raden av gulv på samme måte.

6.

Begynn hver andre rad med halvpensjon, slik at ingen tilstøtende rader har slutt på leddene som rager opp med hverandre . Spik gulvet ned med en ferdigspiker drevet inn i tungen på gulvet på 45 grader. Sett neglens hode under tungenes overflate. Fortsett å installere gulvene på samme måte til du kan begynne å bruke en pneumatisk gulvbelegg. Sett pneumatiske gulvbelte neglene mot gulvets tunge og slå stempelet med en 5-lb. gummi klubbe. Dette vil banke gulvet tett inn i siste rad og sette et gulvspik i tungen på gulvet. Skjær eventuelle brett etter behov med en gjæringssåg.

Tips og advarsler

 • For planker som ikke glir sammen enkelt og for sluttleder, bruk et skrap stykke gulv som en tappende blokk for å slå gulvet i posisjon. Tappeblokken passer inn i tunge og sporet og beskytter dem mot skader ved bruk av hammeren.
 • Bruk vernebriller når du bruker kraftverktøy.
 • Bruk tykke kneepads når du arbeider med gulvene.
 • Et tregulv er lett å rengjøre og vedlikeholde. Tregulv kan installeres i nesten alle rom, selv om de ikke anbefales for våte områder som kjøkken, bad og vaskerom. Et tregulv kan være et greit gulv bestående av 2 1/2-tommers tung-og-groove hardtre, eller det kan beskrives med tilfeldig bredde hardvedbrett og dekorative inlegg. Den gjør-det-selv-håndverkeren kan installere et tregulv med kraft- og pneumatiske verktøy.

  Andre artikkelen

  Hvordan å ødelegge glassfiber
  Hva er en rotozip spiralsag?
  Typer Paint Mixers
  Informasjon om byggetillatelser for lagringsskur
  Garage og rom tilleggs ideer
  Hvordan å glasere hvite kjøkkenskap
  Hjemmelaget Geodesic Dome
  Kjeller Building Options
  Slik Bytter Vinyl Gulv Med Vinyl
  Ulike typer takmateriale
  Slik fjerner du selvklebende fliser
  Hvordan male Exterior House Trim
  Slik installerer du ditt tregulv
  Slik installerer du Maple Flooring
  Hvordan vinkle solfangere til å lage soloppvarmet varmtvann
  DIY Gulvteppe
  Slik rengjør du rust fra luftbehandlerenheten
  Hvordan trimme hjørneblokker
  Hvordan remodel en kjøkkenbordet
  Wood Siding Ideas