Hvordan reparere en industriell betonggulv

Hvordan reparere en industriell betonggulv 

1.

Sett meiselen i en fryser i omtrent en time eller så til det er kaldt. En kald meisel vil enkelt skjære gjennom herdet betong uten å bryte den i stykker. Sett på hanskene og beskyttelsesbrillene, og hold dem på for hele prosjektet.

2.

Sett meiselen i sprekket og trykk forsiktig på det med hallen et par ganger for å utvide og utdyp det. En større sprekk eller hull for reparasjon vil hjelpe til i bindingen mellom den friske og eksisterende betongen.

3.

Tørk betongstøvet bort med stålbørsten, og sukk området. Når den eksisterende betongen absorberer litt vann, forhindrer det seg i å trekke fuktigheten ut av den friske betongen når den er tilsatt.

4.

Kombiner tre deler Portland sement, to deler sand, og en del vann for å gjøre betongblandingen. Start med å bruke små mengder vann til det er tykt, men ikke for tykt, konsistent.

5. Legg en liten mengde sammensetning på putty kniven, og linje den hele overflaten inne i den utvidede sprekken. Fyll den med betong til den er overfylt og deretter glatt over den og nivå den av med trowel. La reparasjonen tørke i 24 timer.

Industriell betonggulv brukes i mange bygninger og nybygde strukturer. Det er slitesterk og sterk, men det kan fortsatt sprekke over tid. Den beste måten å sikre at betongens stabilitet opprettholdes og gulvbelegget er sterkt, er å reparere skadene så snart du merker det. Det er bare nødvendig med noen forsyninger, hvorav det meste du allerede har.

Andre artikkelen

ADA Parkeringsskilt
Treskjæring og dreieverktøy
Slik installerer du en Glacier Bay Vanity Zink
Instruksjoner for installasjon av Shingle Roofing
Hvordan å remodel kjøkken benkeplater selv
Tilskudd til hjelp med tak
Maling gamle fliser
Hvordan heve husets verdi
Slik installerer du en Prehung Patio Door
Remodeling ideer for en Ranch House
Fiber Cement Siding Styles
Design ideer for Remodeling Attics
Bruken av en luft meisel
Interiørstøping Styles
Slik borer du med en murbit
Slik installerer du Sky Light
Slik installerer du en toalettflensspacer
Slik installerer du sementbord på kjellergulv
Installere Engineered Oak Flooring
Fordelene med trippelglass