Hvordan forklare brannsikkerhetsprosedyrer

Hvordan forklare brannsikkerhetsprosedyrer 

1.

Forklar brannvernsprosedyrer ved hjelp av diagrammer. Lag et kart over bygningen eller huset som viser de spesifikke ruten for utgang fra forskjellige punkter i bygningen. Marker viktige punkter, som dører og trapper, som folk kan bruke til å gå ut av bygningen. Siden mange mennesker absorberer informasjon bedre visuelt, kan et visuelt hjelpemiddel som et kart være avgjørende for å forstå brannsikkerhetsprosedyrer, i stedet for å bare stole på verbale instruksjoner.

Forklar brann sikkerhetsprosedyrer med demonstrasjoner. Demonstrere hvordan du setter ut en brann, hvordan å stoppe en brann hvis du er i brann, og hvordan du skal gå ut av en bygning. Etter å ha vist dem hvordan det er gjort, få dem til å utføre prosedyrene selv i øvelser. Planlegg regelmessige brannøvelser for å sikre at disse prosedyrene er i folks minner.

3.

Forklar ting rolig og rasjonelt. Når du snakker til mennesker, spesielt barn, må du sørge for at prosedyrer oppgis uten overflødig følelse for å gi den nødvendige løsningen fra det som kan være en følelsesmessig situasjon. Nivåhøyhet er spesielt viktig i bygninger med mange mennesker, hvor en stampede til utgangene kan forårsake mer skade.

4. Få fagfolk til å forklare brannvernsprosedyrene. En autoritetsfigur gjør ofte en større innflytelse når man forklarer et emne. Brannmenn er ofte mer enn villige til å låne en hjelpende hånd på denne måten i samfunnet. Ta kontakt med din lokale brannvesen og spør om de kan komme til ditt område og organisere en brannsikkerhetsforklaring eller demonstrasjon.

Tips og advarsler

 • Oppdater regelmessig din prosedyrer og utstyret. Å demonstrere prosedyrer med utdatert utstyr, forbereder ikke folk på situasjoner der utstyret kan være annerledes. Bruk utstyret som vil være tilgjengelig for personer i tilfelle en faktisk nødsituasjon.
 • Ta kontakt med din lokale brannvesen for å sikre at prosedyrene dine er oppdaterte.
 • Brannsikkerhet er viktig for å holde de som bryr seg om trygge. Brann kan krype opp på bygninger som forårsaker kroppsskade eller til og med død gjennom brann eller kvelning. Ta deg tid til å planlegge sikkerhetsprosedyrer i tilfelle brann er en forholdsregel som kan bidra til å redde liv.

  Andre artikkelen

  Treskjæring og dreieverktøy
  Fakta om isolasjon
  Slik lapper du sprekker i Garage Tørrvegg Taping
  Hvordan Finne Oak Trapper
  Mdf farer
  Hvordan veggmontere en babyendringsenhet
  Slik isolerer du eksisterende yttervegger
  Instruksjoner for rørtråd
  Interiørmalingfarger for et strandhus
  Hvordan å farge og farge Cedar sidespor
  Hva er komposittømmer?
  Hvordan bygge en flat dør ramme
  Slik måler du på nye kjøkkenskap
  Wallboard erstatninger
  Slik fjerner du Old Countertop
  Slik installerer du Prefinished Flooring
  Kjennetegn ved Birch Plywood
  Tile Peis Surround Ideas
  Ideer til å lage en Trailer Veranda
  Slik festes benkeplater med skruer eller lim