Slik installerer du innvendige dørhåndtak

Slik installerer du innvendige dørhåndtak 

1.

Fjern den eksisterende knottenheten ved å fjerne de to skruene fra basen av den indre delen av dørknappen. Trekk begge dørknappene utover, ut av døren. Du bør ha et hull igjen som går gjennom døren.

2.

Fjern skruene fra låseplaten på forsiden av døren og ta av sperren. Du bør være igjen med et hull som går inn i kanten av døren, som forbinder med hullet som går gjennom døren.

3.

Skyv den nye låsenheten inn i hullet som står på forkanten av døren, sørg for at den avfasede siden av låsen vender mot døren (i retning døren lukkes). Sett inn skruene som ble utstyrt med settet ditt for å sikre låsen.

4.

Sett inn dørhåndtaksenheten gjennom hullene på forsiden av døren, for og bak. Kontroller at håndtakene vender innover, vekk fra frontkanten av døren . Dørhåndtaksenheten går gjennom hullet i låsenheten. Sikre dørhåndtaket med skruen din.

De fleste innerdørene bruker grunnleggende sirkulære dørknapper på låsesamlingene, men det er ingenting som sier at det er den eneste måten å gjøre det på. Bytte ut disse knappene med dekorative håndtak er et enkelt spørsmål om å fjerne noen skruer, trekke ut den gamle knotten og låsenheten, og sette inn et nytt håndtak og låsemontasje. Den nye låsen vil se ut som den gamle, men du trenger å erstatte den uansett, for å være sikker på at den er kompatibel med den nye håndtaksenheten.

Andre artikkelen

Bærbare hydrauliske verktøy
Installasjonskrav til peis
Solar Power Education u0026 Training
Hvordan lage Cement Steps
Slik Hang en Prehung Interior Door
Snekkerfinishverktøy
Hvordan kutte støping for å passe i hjørnet av et hus
Hvordan henge en tung speil på gipsvegg
Design ideer for salonger
Informasjon om murstein murverk
Hva er fordelene med propangasslogger?
Granitt benkeplater
Den billigste måten å bygge din egen hjemme ramme
Hvordan bygge en enkel vindusplass
Utskiftningsinstruksjoner for badekar
Gummi gulv fordeler og ulemper
Moderne Peis Design Ideer
DIY taklampe
Hvordan finne et hus med postnummer
Slik installerer du kjøkkenhettene