OSB Spikerkrav

OSB Spikerkrav  Entreprenører bruker vanligvis Oriented Strand Board (OSB) for vegg- og takbekledning. OSB er produsert av treflis komprimert med lim og formet til brett. Også brukt i andre applikasjoner, er OSB noen ganger brukt sammen med kryssfiner. OSB er vanligvis markedsført i 4-til-8 fotark og er tilgjengelig i forskjellige tykkelser.

Vegger

OSB installert over en 2-by-4-tommers studramme er vanligvis enten 5/16 eller 3 / 8 tommer tykk. Det vanlige spikemønsteret bruker 6d negler plassert hver 6 tommer langs kantene på OSB-arket, og hver 12 tommer i tappene i innsiden av arket. Tillat et gap på 1/8 tommer rundt OSB-arket og også mellom OSB-arket og et hvilket som helst annet strukturelt medlem.

Tak

OSB installert på tak er vanligvis 3/8 tommer tykt når den plasseres over sperre på avstand 16 tommer på midten, og opp til 1/2 tommers tykk på tak hvor spærrene er fordelt 24 tommer på midten. Spikermønsteret ligner mønsteret som brukes på veggene. Plasser en 6d spiker hver 6 tommer på kantene av arket med avstand på ca 12 tommer i midten av arket. Nettstedet Building a Garage antyder bruk av 8d negler med 2-by-6-tommers sperre. Plasser neglene med en innrammingsspiker, hvis tilgjengelig, for å spare tid under installasjonen.

Spesielle hensyn

Nettstedets OSB Guide foreslår at ekstra negler kan være nødvendige for prosjekter bygget i områder som er utsatt for høy vind eller seismisk aktivitet. Dette vil inkludere deler av USA som er utsatt for orkaner eller jordskjelv. Hvis du spenner naglene nærmere, eller bruker festeklemmer som er installert i henhold til produsentens instruksjoner, er det vanligvis nødvendig i disse høyrisikoområdene. Ta kontakt med lokale byggekoder for spesielle spikningskrav eller strukturelle endringer som er nødvendige i ditt landsregion.

Andre artikkelen

Tips om installering av takrenner
Slik setter du en ringboringsmåler
Hvordan estimere stillas
Hvordan reparere gips etter fjerning av tapet
Hvordan kutte molding og trimme
Travertin vs Granitt
Baderomsutstødningskrav
Typer av singelsidig sidespor
Sikkerhetsregler for sikkerhetssag
Hvordan søke i historien til husene
Slik installerer du tre kjøkkenskap
Hvordan å varme et bad gulv
Hvordan lage en toskansk pergola
Slik Reface Kitchen Counter Tops
Slik installerer du oppvarming under flis
Hvordan gjenopprette badskapskap
Wood Stripping Tools
Typer Shake Shingle Siding
Dørinstallasjonsinstruksjoner
Verktøy for merking og måling