Hvordan Finne Slate Tile

Hvordan Finne Slate Tile 

1.

Legg dine skiferfliser i en seng av mørtel for å sikre dem på plass. La flisene ligge over natten før mørtelet settes før ferdigbehandling starter.

2.

Seal overflaten på flisene før du legger fuger på leddene mellom de anbragte fliser . Påføring av fugemasse på uforseglede skiferfliser vil misfarge overflaten på skifer, slik at den blir mørknet og flekkete. Grout plassert på uforseglede skiferfliser er også vanskelig å fjerne fordi det siver inn i porene på flisens overflate. Hekk tetningsmassen inn i en malers bakke og spred deretter tetningsmidlet over overflaten av flisene med en malingsrulle som følger skiferens skive. Tillat tetningsmassen å tørke over natten før du fortsetter.

3.

Fest fugene mellom de forseglede flisene. Fyll leddene ved å plassere fugemasse direkte på flisens overflate. Sprer fugemasse over flisoverflaten med en fugemasseflate som skyver fugemidlet inn i leddene mellom flisene.

4. Tørk overflødig fugemasse fra flisoverflaten innen 15 minutter etter bruk ved bruk av en fuktig svamp. Vent 30 minutter for fugemasse å begynne å sette og tørk overflaten av flisene med en ren, luddfri klut for å hindre at fugemasse blir utviklet til en tåke på flisene.

5.

Dekk fliser med kolofonium for å beskytte overflaten som fugemasse settes. Tapp kløsen til de omkringliggende flatene, og ikke til flisene. Vent 30 dager mer for fugemasse i leddene for å herde helt.

6.

Fjern beskyttelsespapiret og tetning deretter fliser og fugemasse med skiferforseglingen. Vent to timer for tetningsmassen å tørke og så påfør et sluttbelegg, slik at det siste laget tetningsmiddel er fire timer tørketid før du bruker overflaten.

Tips og advarsler

 • Påfør et nytt lag av tetningsmasse til skiferfliser hvert femte år for å opprettholde flekkmotstanden.
 • Sørg for at arbeidsområdet er godt ventilert før du arbeider med tetningsmassen.
 • Skifer er en hard stein som ved bruk for flislegging skaper en holdbar, langvarig overflate. Skifer er også en porøs flis og flekker lett fordi den absorberer fuktighet under overflaten. Denne lettfargede naturen betyr at du må fullføre skiferfliser nøye når du bruker den til å flette en overflate. Heldigvis er ferdig skiferflis ikke en vanskelig prosess, det krever bare at du plasserer flisene som holder materialets natur i bakhodet når du arbeider med alt som kan påvirke flisoverflaten. Etter at du har lagt flisene i mørtelet, kan du begynne etterbehandling som burde la flisene dine være flekkfrie i livet.

  Andre artikkelen

  Verktøy for forming Cement
  Vinyl Gulvverktøy
  Ulike typer hus i ørkener
  Hvordan Kutte Crown Molding With A Miter Saw
  Stone Tile Ulemper
  Den beste måten å skjule høyttalerledninger på
  Slik arkiverer du skap
  Slik legger du til et lite kjøkken Pantry
  Brick Patio Outdoor Kitchen Ideas
  Slik kutter du en betongblokkvegg
  Slik installerer du knotter på kjøkkenskap
  Slik Keramisk Tile En Trapp
  Tips for å montere en dørjamb
  Hva er farene ved å håndtere gammelt kreosotert tre?
  Hvordan passe bambus gulv
  Hva er fordelene med treskruer?
  Cultured Stone Peis Prosjekter
  Jensen Peis Gel Bruksanvisning
  Kjøkkenskap Hengende Instruksjoner
  Radiant Gulvvarme Instruksjoner