Gjør det selv: Laminat benkeplater til Corian benkeplater

Gjør det selv: Laminat benkeplater til Corian benkeplater 

1.

Pust ut den gamle laminatflaten på benkeplaten med vibrerende puddersanderen og middels sandpapir, ta av skinnet og få det kjedelig og flatt. Tørk opp støvet.

Mål måleplatens øverste og forkant, overalt hvor det skal være laminat. Overfør dimensjonen til laminatplater, legg til en tommer rundt omkretsen av hver måling (slik at utklippslaminatet vil være en tomme større rundt enn overflaten det er). Klipp ut stykkene med en knivskarpe, scorere og knipse laminatet.

3.

Lakk laminatstykkernes rygg med kontaktsement, ved hjelp av en børste. Påfør også Corian-overflaten på benkeplaten, og puss sementet over alle de områdene som skal dekkes av laminat. La kontakt sementet settes i ca. 15 minutter, til den er tørr for berøring.

4.

Hold kuttlaminatstykket til forkant av benken, plassere den i det området der den skal gå, og la en tommers overhengende på alle sider. Trykk den på overflaten på en gang. Rull en laminatrulle over den. Bruk din strømruter og laminatskår for å trimme overhenget.

5. Legg platen på toppen av benken, med endene vendt fremover, en fot fra hverandre. Sett kuttelaminatet på toppen av benken over stengene, så De holder den av overflaten. Hold stykket riktig plassert.

6.

Trekk stengene ut under laminatet og mot deg, og trykk laminatet ned til overflaten gradvis Når du fjerner hver stang, fortsett til hele brikken kommer i kontakt med overflaten.

7.

Trykk rullen over laminatet. Trim av overhenget med ruteren. < / p>

Tips og advarsler

 • Bruk øyeprotein ction når du bruker ruteren.
 • Laminatplater er en form av plast som er produsert i ark, så kuttes og limes over bordplaten med kontaktsement (en sammensetning som knytter seg til seg selv, men ikke til fingrene). Normalt er laminatet installert over en kryssfiner eller sponplateoverflate, men du kan også laminere over annet eksisterende laminat, forutsatt at det ikke er løs eller skadet. Det er viktig å glatte det gamle laminatet slik at det nye laminatet stikker. Corian er en form for laminat.

  Andre artikkelen

  Hvordan bygge innvendig veggramme
  Bruken av en luft meisel
  Hva slags ting trengs for å bygge en dekk?
  DIY underlag
  Wall Tile Grouting Instruksjoner
  Hvordan gjenopprette gamle gulvbrett
  Typer av Siding Shingles
  Hvordan lage en inngangsdør
  Hvordan passer Real Wood Flooring
  Hvordan sette kniver på en planlegger
  Tips om etterbehandling av betong
  Hva er holdbarheten til travertin?
  Slik reparerer du oppkjørselen og betongstrinnene
  Hvordan å refinfinere et badekar med munro
  Hvordan bygge et tradisjonelt kjøkken
  Hvordan bygge et skurtak over et dekk
  Typer av utvendig trim
  Tips for kutte marmor
  The Best Tile Cutting Tools
  Slik legger du Vinyl kjøkkenfliser