DIY Forbereder gulv til flis

DIY Forbereder gulv til flis 

1.

Rengjør og tørk undergulvet. Bruk en mørtelbrett til å spre tynnmørt mørtel på gulvet, begynner i ett hjørne og dekker nok område med mørtel til å omfatte et fullt ark sementbrett.

Trykk på en stykke sementbrett i mørtelet, som starter i hjørnet. Kjør skruene gjennom den med en skruepistol, og sett en om hver 6 eller 8 tommer.

3.

Gjenta prosessen med å spre mørtel og presse og skrueplater til gulvet, legging De slutter å ende, slik at de dekker gulvet i kurs. Bruk en jigsaw for å kutte brettene i endene etter behov. Sørg for å skjære i enden av brettene, så det er ikke fireveis kryss.

4.

Trykk på mesh gipsbånd over sømmene mellom sementbrettene. Spred mortel over båndet med en gipskniv, og glatt det ut. La det tørke for en dag.

Snu ned de mørkede sømmer for hånd, løp sandpapiret veldig lett og frem for å eliminere eventuelle rygger eller støt. Gulvet er nå forberedt på fliser.

Tips og advarsler

 • Bruk vernebriller når du kutter sementbrettet.
 • Hård flis på et gulv, som keramikk eller stein, krever en flat, hardt immobil underlag for å hindre bevegelse av underlaget og revner av fliser. Det beste alternativet er vanligvis sementbrett, som er et hardt underlagsmateriale som kommer i ark, som gips. Sementplater skal installeres med mørtel og skruer, og sømene er tapet (for eksempel hvordan gipsvegg er tapet, men med mørtel istedenfor gips).

  Andre artikkelen

  Cape Home Modular Addition Ideas
  Ideer til kjøkkenfliser
  Slik installerer du en teppereduksjon
  Wall Demolition Tools
  Typer av trebjelker
  Hvordan kjøpe en kommode
  Slik installerer du kjøkkenhettene
  DIY Dusjdør
  Hvordan bygge Tørrvegg og Trimmer Tilgangspaneler
  Gjør det selv Patio Finishes for eksisterende betong
  Kjeller Suite Ideer
  Tile Bullnose Edging
  Slik installerer du en Mueller Rollup Door
  Grønne måter å lage elektrisitet på
  Hvordan bli med Wood Planks
  Instruksjoner for hvordan du installerer et takventil
  Porselen Tile Skjæreverktøy
  Hvordan Kast Asbest Siding
  Montering av Fimbel Garage Dører
  Dusj design alternativer