Slik Sound Proof et rom med Green Tech

Slik Sound Proof et rom med Green Tech 

1.

Invester i 'blackout curtains' for å blokkere opptil 40 prosent av støyen inn i et rom, og redusere energiforbruket ved å holde varmen inne om vinteren og ute om sommeren. For best mulig støyreduksjon, øk gardinens bredde slik at den kan henges løst i bretter, og fest sidene av gardinen til vindu eller døråpninger med dobbeltsidig tape. Unngå PVC-lined gardiner.

2.

Reduser gaten støy ytterligere ved å dekke ruder og patio dører med gjennomsiktig lyddempende plastfilm. Tykkere enn tradisjonelle vindustoningsfilmer, begrenser denne platen glassets evne til å vibrere og overføre lyd. Akustisk rangerte lydstyringssystemer er også tilgjengelige. Men de er kostbare å kjøpe, tilpasse og installere.

3. Sett en soldrevet fontene på en uteplass eller balkong for å dempe og hindre støy inn i fra utsiden. Tilgjengelig på hjemmesentre eller spesialforretninger, er disse fontene også tilgjengelige som sett for å tillate tilpasning. Fokuser på optimalisering av lyden som er produsert og solenergi-lagringsalternativer mens du minimerer vannavfall.

4.

Bytt utdaterte apparater med energieffektive modeller med støyreduksjonsfunksjoner. Selv om den opprinnelige prisen kan være litt mer, kan lydreduksjonen være betydelig. Se etter funksjoner som reduserer lyd og vibrasjoner som også bidrar til et mer robust produkt av høyere kvalitet.

5. Dekke minst 40 prosent av rommene i absorberende materialer som stoff draperier i stedet for persienner, naturfibertepper og akustiske korkfliser. Korkprodukter absorberer lyd og er naturlig hypoallergenisk. Velg 'grønne' produkter som er helt fri for PVC- og formaldehydkemikalier.

6.

Isoler innvendige vegger under et remodelingprosjekt for å minimere støy mellom rom. Velg bomullsisolering, produsert effektivt fra resirkulert postindustriell denim og tekstil. Resirkulert bomullsfiberisolasjon krever ikke åndedrettsvern under installasjon, frigjør ikke formaldehydgasser og toksiner, og har overlegen lyddempende egenskaper.

Tips og advarsler

 • Lag dine egne mørklægningsgardiner ved å legge til en blackout-fôr fra en stoffbutikk eller skreddersy til din nåværende vindusdeksel.
 • Bruk viskoelastisk lyddempende lim for lydisolasjonsprosjekter. Passer for å henges gips, akustisk fliser og konstruksjon innbygget i hjemmekinoanlegg og mediekamerer, har denne latex limen den ekstra fordelen av å være svært lav i flyktige organiske forbindelser (VOC).
 • Selv om det ikke er en 'giftig' trussel som mange forurensninger i vårt miljø, kan støyforurensning bidra til daglig stress, noe som gjør det vanskelig å konsentrere seg eller nyte fritiden, og det kan til og med føre til søvnforstyrrelser. Når vi tar opp spørsmålet om uønsket støy, må vi legge vekt på å bestemme hvor det meste av lyden kommer fra og fokusere på disse områdene først. Det blir så enkelt å lage energieffektive, 'grønne' valg, og velge resirkulerte og naturlige produkter fra bærekraftige kilder til våre lydisoleringsprosjekter.

  Andre artikkelen

  Hjemmelaget Innendørs Brennstativ
  Slik installerer du Prefinished Flooring
  Typer av gjerde for rancher
  Slik installerer du veggfliser i badekar
  LED lyspærer Vs. gløde~~POS=TRUNC
  Slik installerer Cedar Shake Shingles på et tak
  Veggbyggingsinstruksjoner
  Hvordan identifisere asbest i gulvbelegg
  Ladder Safety Inspection Checklist
  Slik sjekker du et batteridrevet batteri
  Slik installerer du en kryssfiner tak
  Slik legger du badet i en dusj
  Grønne hjem oppvarming alternativer
  Kitchen Extension Ideas
  Hvordan bygger jeg en vindmølle for kraft?
  Slik installerer du Stucco Mesh
  Slik installerer TrafficMaster Flooring
  Hvordan Finne Nye Tre Gulv
  Slik installerer du en Accuride skuff
  Garasjeportisoleringstyper