Hvordan jobber jeg med et asbesttak?

Hvordan jobber jeg med et asbesttak? 

1.

Finn ut om tillatelse er nødvendig for å fjerne asbesttaket ved å ringe statens Miljøavdeling eller Miljøverndepartementet eller tilsvarende byrå. De vil gi deg veiledning på hvordan å få tillatelsen. De fleste stater publiserer også 'How To Remove Asbest' -guider som inneholder informasjon om riktig bortskaffelse.

Legg plastplater for å dekke dørene og på gulv. Klipp en liten åpning i plasten ved døren for å tillate at forsyninger sendes inn i rommet. Vurder å ha to personer som hjelper deg med taket - en å holde deg utenfor området for å passere i rent vann og forsyninger, og den andre to i det innesluttede området.

3.

Sett på alt verneutstyret. Pass på at respiratoren er på og fungerer som den skal. Alle i det lukkede området må ha tilstrekkelig

4.

Kontroller om taket tidligere har blitt malt eller ikke vil absorbere vann. Hvis det ikke blir et bsorber vannet, du har ikke annet valg enn å ringe en profesjonell for å få taket fjernet.

5.

Sprøyt taket med vann til mettet, sørg for at taket er våt nok til å hindre at materialene blir luftbårne. Bruk putty kniven til å begynne å skrape taket. Ta taket nedover i stykker.

6.

Rul opp alt rusk fra taket i plasten som ligger på gulvet. Legg deretter den sammen med plasten fra dørene og alle andre disposables, i engangsposene som er merket som inneholder asbest i henhold til instruksjonene mottatt fra statens byrå. Ta ut og straks vaske åndedrettsvernet og eventuelle andre gjenværende gjenstander

7. Ikke bruk asbestholdige materialer i løpet av 10 dager. Ikke plasser asbestmaterialer i en avfallsbeholder eller vanlig dumpster. Asbestmaterialer blir tatt til en spesifisert deponi for farlig materialer.

Fjern bare popcorn fra taket ved å følge instruksjonene ovenfor når du skraper popcornene fra taket. Tørk taket med filler og bruk et latex asbest-godkjent tetningsprodukt å male taket.

Tips og advarsler

 • Tillat nok tid når du starter et prosjekt som dette siden du ikke vil forlate og reentere plassen .
 • Asbest er bare et problem når det blir forstyrret. Hvis taket ikke er skadet, kan du la det være et Lone.
 • Asbestfibre kan forårsake alvorlige lunger og pusteproblemer.
 • Bruk alltid sikkerhetsutstyr når det gjelder mistanke om asbestmateriale.
 • Kast asbest riktig .
 • Hvis du har tvil om hvordan du skal håndtere asbestmateriale, må du stoppe og kontakte en profesjonell.
 • Asbest er en mineralfiber som ble brukt i bygg og isolasjonsmaterialer frem til 1970-tallet. Materialer som inneholder asbest kan føre til alvorlige helseproblemer hvis de ikke håndteres og fjernes riktig, men de er ikke skadelige hvis de ikke er forstyrret. Hvis du vurderer å fjerne et tak og ikke er sikker på om det er asbest, behandle det som om det var. Den eneste måten å bekrefte asbest på er å fjerne et utvalg og ta det til et laboratorium. Hvis du fjerner et tak, anbefales det normalt å ansette fagpersoner, fordi de er de best opplært og rustet til å håndtere fjerning av asbest uten noen helserisiko for deg selv.

  Andre artikkelen

  Sikkerhet for Tørrmurstiler
  Billig og enkel House Exterior Ideas
  Hvordan å fullføre laminatgulv
  Inngangsdørstiler
  Hvordan remodel en mantel
  Slik bruker du en takvifte for husholdningsbruk
  Slik installerer du Vinyl Baseboard Trims
  Ideer for flis på trapper
  Instruksjoner for installasjon av tregulv
  Slik viser du bredden og lengden fra et ark av laminat
  Hvordan måle tregulv
  Slik bruker du en Harbour Freight 120 Volt ARC Welder
  Elektriske tresnittverktøy
  Hvordan finne fuktighetsinnholdet i tre
  Tørrkabinett Ideas
  Slik Buld En Keramisk Tile Dusj
  Slik bygger du stenfinérkolonner
  Hvordan Remodel et luksuriøst kjøkken
  Slik fliser du et keramisk kjøkken Backsplash
  Slik isolerer du utvendige murvegger