Hvordan bygge en dekk veranda

Hvordan bygge en dekk veranda 

1.

Mål området der du bygger dekk. Kontroller at det ikke er noen røtter, planter eller andre gjenstander i området; hvis det er, fjern dem. Ved hjelp av et målebånd markerer du lengden og bredden på dekket, og markerer avstanden med innsatsen. Kjør en stram streng mellom innsatsene. Mål og merk ned avstanden fra husets side til innsatsene, og deretter avstanden mellom de to innsatsene. Tegn nå et diagram som viser området og høyden du vil at dekket skal være. Kontroller lokale byggekoder for å sikre at planene dine overholder de nødvendige spesifikasjonene.

2.

Fjern gress i utstrekningsområdet med en trowel eller flat skovl. Skrå bakken 1 tommer for hver 15 tommer av dekkområdet for å gi nøyaktig drenering. Dekk bakken med svart polyetylen mellom postmarkeringene. Trim vekk overflødig polyetylen, rulle den opp og legg den av til siden.

3.

Ved hjelp av et leveler-merke hvor trebladet løper rundt dekket verandaen, også kalt en hovedbok, bør løpe langs veggen. Hovedboken skal være en tomme under dørkarmen, med dybden av brettene lagt til den beregningen. Monter ledgeren til veggen ved hjelp av 1/2-tommers lagskruer, bor dem i veggpinnene og i begge ender av storboksen.

4.

Sett polene som brukes til De fire hjørnene på dekkporten på hver innsats. Ved hjelp av en posthullgraver graver du et 3-fots hull for hvert innlegg. Det bør være ett innlegg hver seks meter for å sikre en solid dekkportal.

5.

Hell betongblandingen i det første hullet og plasser innlegget midt i hullet, i betongen. Støtte innlegget til sementet har begynt å sette. La sementet tørke i 24 timer før du fortsetter.

Fest en 2-til-4 dekkplate fra ett hjørnepost til motsatt endehjørnepost ved å bruke tre treskruer til hvert innlegg. Skruene skal lage en trekantform. 2-til-4-tallet skal være nivå med hvert innlegg. Fest deretter 2-ved-4-tallet til noen innlegg i mellom. Dette bør skape en boksformet ramme for dekkvinduet.

7.

Mål den nye rammen, og gjør et merke ved hvert 1-fots intervall. Ta en 2-ved-4, fest den på den ene siden av hjørneposten og kjør den sammen og fest den til motsatt stolpe som kommer ut fra huset. Legg ditt første brett ned parallelt med huset og fest det til 2-ved-4-tallet ved hjelp av treskruer og dekkklipp. Gjenta dette til hele området som er viet til dekket, er dekket.

8. Legg til de forhåndsbygde ringene til dekk ved å sikre dem til utsiden av dekket veranda med tre skruer. Fest forhåndsdekkede dekkportaler med to treskruer til rammen av dekkvinduet. Påfør et belegg tetningsmiddel til dekkvognen og la det tørke i minst tre dager.

Tips og advarsler

 • Velg riktig tre for dekk veranda. Spør en kontorist på byggesenteret hvis du trenger råd om egnet tømmer.
 • Bruk et nivå ofte gjennom konstruksjonen av dekk, for å sikre at dekkene er jevne.
 • Ikke bruk tre som ikke har blitt behandlet, da det til slutt vil splinter og vri.
 • Å legge til en dekk veranda til ditt hjem kan være en givende, men vanskelig oppgave. Pass på at du har alle nødvendige elementer på forhånd. Gi deg god tid og utarbeide et diagram eller en plan som viser hvordan du skal bygge dekk. Dekkeportene kan ha tak om ønskelig, men dette tillegget krever ekstra planlegging, tid og utgifter. Instruksjonene nedenfor er for en takløs dekk veranda med et rekkverk lagt for sikkerhet.

  Andre artikkelen

  DIY PEX klemmer
  Hvordan lage et stort bad
  Hvordan å farge helvedesild
  Dørinstallasjonsinstruksjoner
  Slik justerer du Starrett Micrometers
  Slik endrer du din adresse og bestiller e-posten din til å bli videresendt
  Kran og vask Installasjonsverktøy
  Slik fjerner du betong på verktøy
  Slik installerer du Tub Tile
  Kjellerbelysning Tips
  Wood vs Laminate skap
  Polering Nyhurt Betong
  Slik konverterer du din garasje til et ekstra rom
  Tilpassede vaskerom Ideer
  Hvordan kutte utenfor hjørneforming
  Slik senterer du fliser
  Verktøy som brukes til taktekking
  Slik fjerner og erstatter en ytterdør på et hjem
  Slik Refinish Fiberglass Church Baptisteries
  Tile Ideer For En Foss Canopy Effekt I Dusjen