DIY Installere et vindu

DIY Installere et vindu 

1.

Mål over bredden av vinduets åpning med det gamle vinduet fortsatt på plass. Skyv frontrammen til forskjellige stillinger slik at du kan få tre målinger i sporet hvor sash sitter. Legg inn det minste av målingene. Gjør det samme for lengden på vinduets åpning. Trekk halvannen tommer fra hver måling. Bruk disse målingene for å bestille vinduet ditt.

2.

Fjern det gamle vinduet etter at den nye enheten kommer. Fjern det ved å smykke ut de tynne stykkene av trim som grenser vinduet inne, ved hjelp av hammeren og flatbaren. Hold trimmen intakt når du fjerner den, og sett den til side. Trekk sashene rett ut. Legg på plass grensen til trimmen rundt utsiden av vinduet.

3.

Sett en strimmel isolasjonsboks på vinduskarmen. Hold bunnen av det nye vinduet på toppen av isolasjonen. Skyv resten av enheten tilbake i åpningen. Tuck isolasjon i langs sidene før den er helt inn. La enheten komme til å ligge mot grensen til ekstern trim.

4. Legg inn nivået ditt i løpet av et hvilket som helst tidsrom av vinduet og trykk på shims under og ved siden av enheten for å nivåere det. Fortsett å legge til shims og se etter nivå på alle sider, til det er 'nivå'.

5. De lange monteringsskruene (følger med vinduet) inn gjennom skruehullene på sidene av enheten, med skrueskruen.

6.

Spiker innvendig trim på plass , så det feller vinduet. Caulk grensen der vinduet møter trimmen rundt, innvendig og utvendig.

Tips og advarsler

 • Bruk beskyttelsesbriller når du tar ut det gamle vinduet .
 • Å installere et vindu i dag er mye enklere enn det var en generasjon siden, fordi produserte vinduer er fundamentalt forskjellige nå. De selges som forhåndshengende, selvstendige enheter, allerede fullt funksjonelle, i stedet for som separate sashes og maskinvare som du må sette sammen i et arbeidssystem. Det viktigste er å måle åpningen riktig når du bestiller den nye enheten, så det er en fjerdedel tomme plass rundt, slik at du kan justere vinduet.

  Andre artikkelen

  Verktøy som trengs for å legge laminatgulv
  Hvordan bruker du en tellerbit?
  Hvordan identifisere Asbest Ceiling Tiles
  Mdf farer
  Design stil ideer for et toskansk tema
  Baderom Eksosvifter og lys
  Hvordan estimere mengden laminatgulv
  DIY Peisovn Planer
  Skruehodetiler
  Utendørs Siding Farger
  Slik legger du inn en Stanley-målebånd
  Slik legger du flytende gulvbord
  Hvordan bruker jeg Visqueen?
  Trinn for trinn Instruksjoner for tre gulvmontering på konkratplater
  Corn Pellets Vs. Tre
  Ulike måter å krysse ved
  Wainscoting Styles
  Slik rengjør du slitne tregulv med malinger
  Italienske granittfarger
  Slik setter du en full slab Granite Backsplash