Vinyl Siding Fakta

Vinyl Siding Fakta 

Produksjon

For å lage vinylsider, produserer produsentene uPVC (en plastharpiks) til den smelter. De legger deretter til fargestoff til smeltet harpiks. Den blandede fargen hjelper vinylklednings kamuflasjeklosser. Andre tilsetningsstoffer i den smeltede fasen øker vinylens elastisitet og motstand mot ultrafiolett stråling. Den smeltede vinyl presses deretter til ark og preges med trekorn.

Bærekraft

Vinyl sidespor kan resirkuleres. , avkjøles og reformeres gjentatte ganger uten forringelse. De fleste produsenter bruker innenlandsk produsert naturgass til å lage etylen, en viktig ingrediens i vinyl. Dette reduserer forbruket av utenlandske oljeprodukter. Høyere grader av vinylfasade leveres med isolasjon som støtter vinyl. En høyere R-verdi (et mål for varmebestandighet), slik at huseiere med vinylfasade bruker mindre energi til å varme og kjøle sine hjem. Vinylfasader gir også lite avfall under produksjon og installasjon.

Kostnader

Vinylfasade er billigere enn aluminiumsvegg, sementfasade eller tre, dets primære konkurrenter. Det koster også betydelig mindre enn både murstein og stein. Vinylkledning krever ikke maling, noe som tilsvarer kostnadsbesparelsen gs, og det er lite vedlikehold og holdbart, noe som resulterer i lavere langsiktige kostnader.

Vedlikehold

Rengjør vinylfasade med en myk børste og en blanding av vaskemiddel, husholdningsrenser og vann. Ikke gni kraftig, da dette kan skade finishen. Bytt blekemiddel til vann hvis mugg er et problem. Rengjør fra bunnen til toppen for å minimere strekning, og unngå langvarig høytrykksskylling. Unngå å plassere griller eller andre varmekilder i nærheten av vinylfasade.

Estetikk

Vinylfelger kommer i nesten 350 farger og mange finish. Trekorn er det mest populære valget, men andre tilgjengelige utskrifter inkluderer stein, glatt og cedar shake. Siding produsenter produserer også mange arkitektoniske detaljer som buer, louvers, skodder, halv runder, oktav og kolonner. Vinyl siding rangerer som en av de mest populære eksteriørbekledning materialer tilgjengelig. Den kommer i mange farger og overflater og i både vertikale og horisontale paneler. Både produksjon og installasjon er miljøvennlig, og enkelte typer kan til og med bidra til å redusere et hjems energibruk. Vinylfasader er relativt billig og kan installeres og repareres av kompetente gjør-det-selv. Det er også slitesterkt, elastisk og krever lite vedlikehold.

Andre artikkelen

Slik installerer du Keramisk Wall Tile i kjøkkenet
Slik Seal Dusj Tile Grout
Asbest taktak farer
Hvordan forberede seg på betongfarging
Grunnleggende håndverktøy for hjemmearbeid
Kull Vs. Trevarme
Residential Siding Tips
Styrofoam Holdbarhet
Verktøy for flislegging
Hvordan planlegge en garasje størrelse
Hvordan installere Hardwood Floor Edging
Slik installerer du keramisk flis på en tomhet
Betongformingstyper
Hvordan installere Baderom Vinyl Gulv
Hvordan bygge skap skuff skuffer
Hvordan bygge et bord så Rip gjerde
Tips om Remodeling et bad
Hvordan legge på tre etasjer
Informasjon om murstein murverk
Slik borer du et hull i herdet stål