Typer av stein for bygghus

Typer av stein for bygghus  Homebuilders har valgt stein i tusenvis av år. Stone er et solid byggevalg. Det kan holde opp i mange år mot dårlig vær og slitasje. Stone er også et vakkert valg for et hjem. Farge- og mønstervarianter i forskjellige typer stein kan skape et unikt utseende for hvert hjem.

Sandstein

Sandstein er en av de vanligste steinstykkene som brukes til å bygge boliger. Det er så vanlig at de berømte Brownstone-hjemmene som finnes i den nordøstlige delen av USA, fikk navnet sitt fra den type sandstein som ble brukt i konstruksjonen. Sandstein består av flere typer små korn mineraler, inkludert kvarts, kalsitt og feldspar. Stenene er grå, brun, rød, grønn eller krem ​​i fargen.

Kalkstein

Mennesker har bygget med kalkstein i tusen år. Ifølge Alan Winston av Tour Egypt brukte egypterne kalkstein til å bygge kjernen i pyramidene. Kalkstein er for det meste laget av kalsitt. Kalkstein er en porøs stein som gir seg lett og gjør den ideell for bygging. Steinen er ofte grå, hvit eller krem ​​i farge, men nesten alle fargene av steinen finnes.

Skifer

Skifer består av små korn av glimmer og kvarts. Skifer er en ideell stein for hjemmebygging fordi den er værbestandig og kan vare mange år. Skifer er vanligvis mørkegrå i farge, men kan variere fra brun til grønn, avhengig av steinens opprinnelse.

Granitt

Granitt brukes ofte på kjøkkenbenk som steinen er både ripe og varmebestandig. Granitt er også ideell for å bygge boliger også. Granitt er en av de tøffeste og lengste varige steinene som er tilgjengelige. Den består av kvarts, alkalifeldspar og plagioklasfeldspar. Granittfarger spenner fra hvitt til rosa til lysegrå, men tilsetning av andre mineraler kan legge til flere fargedimensjoner, noe som gjør hvert stykke granitt unikt.

Andre artikkelen

Tile Cutter Tools
Typer av murstein murverk
Ideer for kjøkkenet bor
Hvordan velge en Bordsaw Blade
Hvordan lage kjellerhylle
Slik fjerner du kjøkkenskap
Brick Finer Fordeler
Rørrensningsverktøy
Slik fjerner du en gammel Tub Surround
Hvordan male kjøkkenskap Krem
DIY Travertin Gulv
Palm Sander Safety
Sparsommelige ideer for kjøkkenet ditt
Utvendige ideer for å ombygge Ranch Homes
Granitt benkeplater
Hvordan kutte keramiske veggfliser
Hvordan måle et rom for laminatgulv
Slik Reface Metallskap
Hvordan kutte Fiber Glass Duct Board
Hvordan bygge utendørs tretrapper