Tennessee Building Codes for en Home Foundation

Tennessee Building Codes for en Home Foundation  Grunnlaget for et hjem er en av de viktigste strukturelle elementene. Hvis fundamentet er bra, som ordtaket går, så vil alt annet fungere. Tennessee er en stat som tar skritt for å sikre at et hjemmekompetanse vil 'bære vekt' ved å anvende vedlagte byggekoder til grunnkonstruksjon.

Tennessee Foundation Codes

Tennessee vedtok 2003 International Residential Code (IRC) for å være det overordnede settet av forskrifter for alle strukturelle aspekter ved hjemmekonstruksjon. IRC har blitt vedtatt av mange stater som en del av en integrering av de andre byggekodene som er spesifikke for tjenestesystemer (elektriske, rørleggerarbeid osv.), Og kodene som gjelder for fundamentet finnes i IRCs seksjoner R401 og R403.

Seksjon R401 dekker grunnleggende hjemmestiftingsaspekter. Footers som strekker seg gjennom uforstyrret jord må graves 12 inches dypt under jorden. Plater som legges på bakken ved hjelp av nedfellinger (typisk garasje gulv) krever minst en linje av # 4 rebar både på toppen og bunnen av foten. Ankerbolter må brukes i stedet for stropper med mindre de er sertifisert. Plastfolie (6 mil.) Eller sand må brukes til å beskytte foten i berggrunnen og 6 mil. plast må installeres som fuktighetsbarriere for bunnfunn på bakken. (Referanse 1)

Spesifikke hjemmefondskoder

En- og tofamilieboliger har blitt et fokus for nyere byggekoder, og Tennessee har spesifikke koder knyttet til grunnlag i disse typer boliger. Tittel 12, Kapittel 10, Seksjon 12-2002 i Franklin, Tennessee Code of Ordinances adresserer grunnendringer for disse boliger. Footings som støtter en single-story hjemme må være minst 8 inches tykk og 16 inches bred. Footings for to-etasjers hjem må være minst 10 inches tykk og 20 inches bred. Kontinuerlige fotstøttesystemer kreves i alle fall, og minst to kurs på '# xBD;' eller 'rebar' må installeres i disse fotene.

Alle fundamentvegger må legges på betong, unntatt når en bygningsmedlem gir autorisert betongfundament ledsaget av grunnplaner med belastningsberegninger signert og forseglet av en lisensiert bygningsingeniør. Trefunnskolonner må ikke brukes i gjennomsøkingsrom når murblokker eller andre akseptable materialer gjelder under byggekodene. (Referanse 2)

Forstøpte grunnvegger

I enkelte tilfeller kan forhåndstøpte betongfundamentvegger brukes, så lenge de er laget og installert i samsvar med IBC. Denne type hjemmegrunnlag må ha visse egenskaper å overholde, inkludert motstand mot brann, varme og fuktighet. Forstøpte vegger brukes ofte til å støtte trelasting i boliger, men de må også være i tråd med Tennessee byggekoder for spesielle forhold. De tilfeller der hydrostatisk trykk oppdages under en underjordisk vanninspeksjon krever spesielle vanntettingsoppgraderinger til fundamentveggene.

Jordskjelvhensyn er inkludert i senere Tennessee-byggekoder, på grunn av potensialet for seismisk aktivitet i New Madrid-feilen som går gjennom staten. Lateral-force motstand gjelder for fundamentvegger for å muliggjøre eventuelle seismiske tremor som kan føre til at en grunnvegg beveger seg sidelengs. Den internasjonale boligkoden gir seismiske kategorier for disse programmene. (Referanse 3)

Andre artikkelen

Hvordan henge en tung speil på gipsvegg
Gulvbeleggverktøy
Hvordan kjøpe et prefabrikkerte trehus
Slik installerer du Floating Engineered Hardwood Flooring
Hvordan bygge et vegg akvarium
Slik isolerer du eksisterende slab
Home Cladding Options
Slik Reparer Dusjfliser Grout
Hvordan å forsegle en epoxy gulv
Slik installerer du et AquaDyne dusjhode
Hvordan sette på Orange Peel Texture
Energieffektive kilder til varme
Hvordan størrelse Gutters u0026 Downspouts
Hva brukes Wood Cedar Shingles for?
Kjennetegn ved Birch Plywood
Hvordan installere en mørtel seng for en flis dusj gulv
Metal Cutter Tools
Elektriske tresnittverktøy
Programvare for bygging og estimering av et hjem
DIY Tool Rack Ideas