Slik legger du 16-tommers flis

Slik legger du 16-tommers flis 

1.

Klipp kalkens snapline over gulvet i to vinkelrette retninger, og del den inn i fire kvadranter. Bruk en firkant for å sikre at linjene er 90 grader mot hverandre mens du snapter den andre.

2.

Spred fliserør over krysset mellom de to linjene, som dekker nok område å omfatte fire 16-tommers fliser. Linjene skal fremdeles være synlige gjennom mørtel.

3. Trykk de første fire flisene på plass i mørtelet, ved hjelp av de fire hjørnene på skjæringspunktet for å holde dem rett. Sett fliser mellom dem.

4.

Spre mer mørtel over gulvet og legg flere fliser, bygg av de midtre fliser og trene ut mot kantene på rommet. Sett mellomrom mellom dem alle. Monter så mange fulle fliser som passer inn i rommet.

5.

La mørtel settes for en dag. Monter de delvise fliser på kantene i rommet ved å måle det gjenværende rommet, klippe flisene på en flisskytter og sette dem i mørtel med kuttkanten mot veggene.

6.

La mørtel settes for en annen dag. Fjern avstandsstykkene. Sprøyt gulvet med en fugemasse, sprer fugemassen over overflaten i deler av noen kvadratmeter, presser den inn i mellomrom og tørker opp overflødig fugemasse med en fuktig svamp. La gulvet kurere i 48 timer før du går på den.

Standard gulvflis er vanligvis 1 kvadratmeter eller mindre, men for et sterkere, mer dramatisk utseende, kan du få større fliser. Fliser som er 16 tommer på hver side gir en plateaktig følelse mot gulvet. Installere dem går faktisk raskere enn med mindre fliser fordi du legger færre og de er lettere å kutte. På baksiden er store fliser mer sannsynlig å sprekke med tiden hvis underlaget ikke er helt fast.

Andre artikkelen

Slik bytter du en taklampe
Slik fjerner du lakk fra kjøkkenskap
Hvordan bygge konkrete fottøy
Bygg ideer for en 10 av 12 Storage Shed
Slik installerer du 1/4 rundstøping
Billigste måten å bygge et hus på
Room Remodeling Games
Hvordan å refinfinere en glassfiber front dør
Gulvbelegg Stein Ideer
Bærekraftige gulvalternativer
Kitchen Range Hood Ideas
Hvordan å fullføre interiør betong
Slik fjerner du teppeunderlag fra en tregulv
Vinyl Siding Design Ideas
Slik Refinish Fiberglass Church Baptisteries
Slik installerer du PVC-gulv
Kjøkken Oppsett Tips
Hvordan beregne hvor mye et fotovoltaisk system produserer
Hvordan kan jeg designe et lite soverom plass?
Slik bruker du en Pneumatic Floor Nailer