Slik installerer du en dørhåndtak

Slik installerer du en dørhåndtak 

1.

Ta ut skruene på den gamle dørmonteringen. De fleste av disse komponentene har to skruer på kragen på innsiden av håndtaket eller knappen. Fjern skruene og trekk knappene (innvendig og utvendig) utenfor døren.

2.

Fjern låseplaten på innsiden av døren. Låseplaten sitter på den smale kanten av døren på høyre side hvis du er i det indre rommet på rommet. Fjern skruene fra platen. Trekk platen og låsenheten ut av døren. Låsesamlingen er det fleksible stykket på innsiden av døren som sikrer døren til rammen.

3.

Skyv den nye låsenheten inn i åpningen opprettet i døren. da du fjernet den gamle forsamlingen. Plasser komponentene inn med det fleksible stykket og den fasade siden mot utsiden. Fest platen og monteringen til døren med skruene som følger med i settet.

4.

Sett den nye spakenheten til utvendig del av døren inn i hullet der igjen. Håndtaket skal peke mot hengslene på døren. Se monteringsanvisningene for å feste spindelen til låsenheten. Ofte blir forbindelsen klar ved å se på de to delene. Spindelen festes til sperren og fortsetter gjennom hullet mot det indre av døren.

5.

Sett inn den indre sperrenheten i hullet på innsiden av døren med spaken peker mot hengslene. Skyv innvendig spaken på spindelen fra utsiden. Finn to lange skruer i håndtaket som glir gjennom basen av den innvendige spaken til mottakshull på utsiden.

6.

Stram alle skruene og test spakene. Låsen bør bevege seg når du slår på det indre eller det ytre spaken.

Tips og advarsler

 • Les alle instruksjonene som følger med spaket før du forsøker å installere.
 • Hendelhåndtakene gir et preg av eleganse til innredningen av døren. Disse spakene kan skape et tidløst messing utseende på dørens overflate. Installere brikkene er noe noen kan gjøre. Hvis du vil legge til et nytt utseende på den gamle døren, erstatt de gamle knappene med ny maskinvare. Prosjektet bør ikke ta mer enn noen få minutter, men den særegne stilen vil være med deg i lang tid.

  Andre artikkelen

  Hvordan lage din egen trebenk
  Backsplash Ideer Med Granitt
  Polyuretan Vs. Akryl uretan finish for tregulv
  Garasje Takalternativer
  Hvordan designe interiør dører
  Forbedringsstøtte i Canada
  Slik fjerner og erstatter Tile Grout
  Hvordan sy Vinyl gulv
  Hvordan kutte et porselen gulv
  Slik dekker du kjøkkenbenkene
  Slik installerer du en Vinyl Tile Foor
  Slik Hell og Nivå Betonggulv
  Samlede betongfarger
  Slik installerer du oppvarmet flis
  Wall Anchor Typer
  DIY Baderom Makeover
  Instruksjoner for hvordan du installerer et takventil
  Hvordan bygge en over toalettet badskap
  Slik installerer du Crown Molding som en Pro
  Hvordan vinkle Crown Molding i hjørnene