Slik beregner du konkret avkastning

Slik beregner du konkret avkastning 

1.

Kontroller minimumsbestillingen av betong fra betongfirmaet og / eller maksimal kubisk belastning av betongbiler. For eksempel kan ditt betongfirma ikke levere mindre enn 5 kubikkmeter betong, og hver lastebil har en maksimal lastbelastning på 8 kubikkmeter. Ta hensyn til disse tallene.

Bestem kubikkfotdekning av disse to mengdene fra trinn 1 ved å multiplisere kubikkmeterene med 27 (det er 27 kubikkfot i 1 kubikk verftet). Minimumsleveransen vil dekke 135 kubikkfot, og hver lastebil dekker 216 kubikkfot.

3.

Beregn kubikkfot betong som trengs for betonghallen. Gjør dette ved å finne volumet av pouren ved å multiplisere lengden ganger bredden ganger dybden på området du skal hælde. For eksempel, hvis du skulle helle en plate som er 20 fot ved 10 fot med 4 inches dyp, ville kubikkfot av betong være 800 cubic feet. Fordel utbyttet av betongen i den figuren for å fastslå at du trenger fire truckloads av betong med litt ekstra igjen.

Tips og advarsler

 • Hvis du planlegger å blande din egen betong ved hjelp av posget betong, bare husk at en 80 pund pose vil gi omtrent en 1/3 av en betongkubikk.
 • Å vite hvor mye hver lastebil kan bære er viktig, men ikke så viktig som hvor mange lastebiler betongfirmaet kan komme til deg, og når som helst slik at helle ikke blir avbrutt, eller det er ikke så lenge en forsinkelse mellom lastebiler som betongen begynner å sette. Pass på at leveringsplanen for lastebilene er en del av planleggingsprosessen.
 • Betong er bestilt og solgt av kubikket. For å vite hvor mye område som skal dekkes av betongen, må du vite hvordan du beregner betongutbyttet av bestillingen din. Dette er viktig fordi de fleste konkrete selskaper ikke vil levere mindre enn 5 kubikkmeter betong per bestilling, og hver lastebil kan bare holde så mye betong. Når du beregner betongutbyttet, vil du vite hvor mange lastebiler du trenger, eller om du må finne en måte å utnytte den ekstra betongen som kommer med en minimumsordre, slik at du ikke kaster bort det eller pengene dine.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du badet Beadboard
  Metal Cutter Tools
  Typer av Garage tak
  Hvordan finner jeg Rural Land Forclosures?
  Slik installerer du Hexagon Tile
  Drill Bit Tools
  Hvordan bygge tre trinn til en dør
  Slik installerer du en dørhåndtak
  Slik installerer du tregulv med lim
  Polyuretan Vs. Akryl uretan finish for tregulv
  Kitchen u0026 Bath Remodeling Ideas
  Slik legger du Stick-On Tile Flooring
  Hvordan klynke en takventil
  DIY Gulv Installasjon
  Slik løser du 18V Ryobi batterier
  Måter å isolere et loft
  Hvordan finne enkle lagringsløsninger for små baderom
  Slik fjerner du badekar
  Hva er fordelene med treskruer?
  DIY Trim Work