Hvordan legge til en mantel til en murstein peis

Hvordan legge til en mantel til en murstein peis 

1.

Mål peisen din. Kjøpe en mantel med en innvendig ramme som har en topp horisontal eller hyllehylle, minst 10 tommer over toppen av brannkassen, som er det rektangulære innsettet der brannen faktisk brenner. Sidekolonnene må strekke seg minst seks tommer fra brannboksen på hver side. Kontroller prefab mantel s installasjons spesifikasjoner for å sikre at du kjøper en mantel som har huler bak sidekolonnene og mantelhylle for å passe over installasjonsklemmene som beskrevet i de følgende trinnene.

2.

Mål de innvendige hullene på baksiden av hver kolonne og mantelhylleet. Klipp tre stykker av kryssfiner som skal monteres som en monteringsklemme (en som passer inn i hver sidekolonne og en som passer inn i mantelhylsen) med en sirkelsag. Tørr passform (eller kontroller passformen til klossene) ved å sette dem inn i baksiden av mantelen. Gjør eventuelle justeringer som trengs for en god passform.

3.

Sett mantelen med basene på kolonnene på kjelen og baksiden av mantelen flatt mot peisens ansikt, sentrert på brannboksen. Merk av konturet av det indre rektangelet på mantelen på mursteinen. Merk av posisjonene til huler fra baksiden av de to sidekolonnene og baksiden av mantelhylle på peisflaten i forhold til innsiden rammen omrisset du trakk. Dette vil indikere hvor du skal installere kryssfinerplater.

4.

Bor pilothull i kryssfinerpluggene. Fest klemmene til en solid overflate med en C klemme slik at området som skal bores, henger av kanten. Bor hull i en linje ned midt på hver klatring hver 6 til 8 tommer med en u0026 # xBC; tommers bit.

5.

Hold hver klemme på plass på mursteinen lined opp med klemlinjene du trakk. Drill gjennom hvert pilothull for å markere mursteinen med en 3/16 tommers roterende masonbit til en dybde på 1/8 tommers. Sett klatene til side og bor et pilothull på hvert merke til en dybde på 2 tommer. Blås støv fra hullene. Sett hver klemme på plass og kjør en 2-tommers tapcon-stilbetongskrue gjennom hvert pilothull inn i mursteinen. Skru inn skruen inntil klaffen trekkes tett mot mursteinen

6.

Legg mantelen over klossene og trykk det tett til murstein. Spik mantelen til kantene på klossene med en luftdrevet ferdigspiker. Kjør en spiker hver 8. til 10. tommer. Caulk rundt kantene på mantelen med 100 prosent silikon caulk for å forsegle den til murstein. Fyll sømhullene med en passende farge av trefyllingskitt. ​​

Peiser legger til et snev av romantikk til interiøret. En av hovedtrekkene til en virkelig klassisk peis er en vakker tremantelhylle. Hvis du har en murstein peis uten mantel å henge strømper fra, aldri frykt. Å legge et tremantel til en mursteinpeis er ikke vanskelig. Bruk en prefab mantel fra ditt lokale hjem forbedring senter eller lumberyard å snarvei prosessen, og du kan ha en ny peis mantel på mindre enn en dag.

Andre artikkelen

Palm Sander Safety
Ideer for en skjermet uteplass
Hva er R19 Batts Isolasjon?
Slik installerer du en granitt flisegulv
Slik installerer du tilpasset flis i en dusj
Regler for kjøkkendesign
Hvordan lage betonggulv for laminatgulv
Trex fordeler og ulemper
Slik legger du keramiske fliser i dusjen
Hvordan bygge grønne hjem i Arizona
Slik fjerner du selvklebende flis
Hvordan bygge en liten Lake House
Installere Veggforming
Hvordan bygge øvre skap
Fjerne Terrazzo Tile Fra Betong Slab
Hvordan sette Siding på ditt hjem
Hvordan bygge en vedovn
Slik plasserer du verktøy på Pegboard
Typer Eksotisk Hardwood
Hva er OSB Wood?