Verktøy for hengende vegger

Verktøy for hengende vegger  Å legge til eller reparere vegger bidrar til å forbedre det generelle utseendet på ditt hjem og kan muligens øke verdien. Å ansette jobben er en kostbar investering. Med de riktige verktøyene, er jobben med hengende vegger i hjemmet et relativt enkelt, selvstendig, hjem forbedringsprosjekt.

Gipsvegg Hammer

En gipshammerslag har et konveks hode designet for å skape en liten dimple rundt neglens hode uten å rive overflaten av gipset. Den dimple som dannes fylles deretter sammen med fellesforbindelse.

T-kvadrat

En T-kvadrat er viktig for å kutte gipsplatenes plater. Plasser T-plassen langs toppen av gipsplaten, og gjør kuttet ved å tegne kniven langs den vertikale enden av 'T'.

Utility Knife

Verktøy kniven er det viktigste verktøyet som brukes til å kutte gipsplaten til størrelse. Få et sterkt kvalitetskniv sammen med flere pakker med utskiftende blader. Bladene kjedelig fort; For å sikre rene, rette kutt, endre bladet ofte.

Målebånd

Det beste målebåndet er en som strekker seg ut til en full 12 fot. 12-fots-båndet lar deg måle hele lengden på en 12-fots brett.

Nøkkelhullssag

Du må kutte ut deler av veggen, for eksempel strømuttak og lysbrytere. Nøkkelhullssagen er det beste verktøyet for denne jobben. Det har et skarpt, spisset, serrated blad for presis såing inn i utløpsbokser.

Gipsskruepistol

Noen foretrekker å bruke skruer i stedet for negler for å sikre gipset til veggene. Skruer gir vanligvis bedre grep på grunn av deres korkskruelignende skaft. Negler har en tendens til å 'pop' løs fra veggen. En gipsskruepistol gir rask og sikker innføring av skruene i brettet. Du kan justere den for å legge en liten dimple rett under overflaten uten å bryte papiret på brettet.

Fotløft

Gipsplankene er tunge og uhåndterlige. En fotløft er et lite verktøy som glir under underbrettet på veggen og fungerer som en spak; Når du går på heisen, beveger den det nederste bordet opp for å møte flush med toppbrettet.

Gipsveggløft

En gipsløft er et valgfritt men veldig praktisk verktøy for hengende vegger. Plasser et ark med gips på toppen av heisen, og sveiv den opp til den øvre veggen eller taket. Heisen holder platen med gips på plass mens du holder den fast på veggen. Dette utstyret er tilgjengelig for utleie på mange verktøyutleiesentre.

Andre artikkelen

Hvordan passer Vinyl Gulv
Hvordan håndtere og snekkerarbeid
Hvordan bygge et hus i Texas
Instruksjoner for installering av en deadbolt
Slik installerer du Hexagon Tile
Tile Grouts og Typer av seler
Metal Cutting Power Tools
Slik installerer du en skiferdusj
Hvordan størrelse Gutters u0026 Downspouts
Slik bruker du låsetang
Slik konverterer AutoCAD 2008 til AutoCAD 2004
Slik installerer du blindnitter
Hvordan installerer jeg Mannington Flooring?
Hvordan å bane ut terrasser og stier
Slik installerer du Sheetrock riktig
DIY lite kjøkken
Hvordan passer Vinyl Gulvfliser
Slik legger du til en flat dør
Hvordan måle en rang av ved
Hvordan Finne Oak Trapper